İFTAR BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarları devam ediyor.

İFTAR  BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
17 Nisan 2023 Pazartesi 13:05

Bu yıl Veliköy,  Kızılpınar ve Bağlık Mahallelerinde kurulan mahalle iftarları ile başlayan Çerkezköy Belediyesi’nin iftar programları daha sonra İstasyon, Fatih ve Yıldırım Beyazıt Mahallelerinde kurulan mahalle iftarları ile devam etmişti.  Perşembe günü Fevzipaşa Mahallesi’nde kurulan iftar sofrası, Cuma günü ise Cumhuriyet Mahallesi’nde kuruldu.
2014 yılından bu yana her yıl mübarek Ramazan ayında Çerkezköy Belediyesi olarak mahalle iftarları düzenlediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yılki mahalle iftarlarımıza ilk olarak Veliköy, Kızılpınar ve Bağlık Mahallelerimizde başlamıştık.  Daha sonra ise 7 Nisan Cuma günü İstasyon Mahallemizde, 8 Nisan Cumartesi günü Fatih Mahallemizde ve 9 Nisan Pazar günü ise Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde yaşayan hemşerilerimiz ile aynı iftar sofrası etrafında buluşmanın heyecanını, mutluluğunu, huzurunu birlikte yaşadıktan sonra 13 Nisan Cumartesi günü Fevzipaşa Mahallemizde, 14 Nisan Cuma günü ise Cumhuriyet Mahallemizde mahalle iftarlarımızı kurarak hemşerilerimiz ile birlikte olmanın, aynı masa etrafından oruçlarımızı açmanın, dualarımızı etmenin mutluluğunu yaşadık ” dedi.
MAHALLE İFTARLARIMIZA SPONSOR OLDULAR
Çerkezköy Belediyesi olarak Fevzipaşa Mahallesi’nde düzenlenen iftarın sponsorluğunu Dinarsu  firmasının ve belirten Akay, “Cumhuriyet Mahallemizdeki iftarımızın sponsorluğunu ise Joyce Teknoloji firması yaptı. Mahalle iftarlarımıza yaptıkları maddi katkılardan dolayı Dinarsu ve Joyce Teknoloji firmalarına şahsım ve Çerkezköy Belediyesi adına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah yaptıkları hayırları kabul etsin” ifadelerini kullandı. 
İLGİ BÜYÜKTÜ
Fevzipaşa ve Cumhuriyet Mahallelerinde kurulan mahalle iftarlarına, Belediye Başkan Yardımcıları  Enver Bayram ve Nedim Yılancı, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Belediye Meclis Üyeleri ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşcan, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı  Turhan Ersöz  ile binlerce vatandaşımız katılarak, aynı sofra etrafında oruçlarını açıp, dualarını ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.