İhalesi yapıldı değerlendirme süreci bekleniyor

2020 yılında yıkılan Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binalarının yerine yapılacak olan 32 Derslikli Eğitim Binası, İş Makinası, Motor ve Metal Atölyeleri ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşlerinin TOKİ tarafından 10 Ekimde ihalesi yapıldı.

İhalesi yapıldı değerlendirme süreci bekleniyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
03 Kasım 2022 Perşembe 11:42

Şu an için ihalesi değerlendirme aşamasında bulunan Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yeni yapılacak binalar tamamlandığı zaman yaşanan derslik ve atölye sıkıntılarının şimdilik bitmesi bekleniyor.

NE OLMUŞTU

Zamanında Silivri ilçesinde meydana gelen depremden sonra ilçe genelindeki okullarda karot testleri yapılmış depreme dayanıksız okulların yıkımına karar verilmişti.

Bu karar kapsamında depreme dayanıksız olarak belirlenen Blokların yıkımını gerçekleştirilmiş. Yıkımı gerçekleştiren  firma anlaşma gereği elde ettiği gelirle, 300 metre karelik, bir atölyenin yapmıştı.

Depreme dayanıksız olduğu tespit edilerek yıkılan Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binalarının yerine Milli Eğitim Bakanlığı’nın YIKYAP projesi kapsamında yapılacaktı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.