İhtiyaç sahiplerine ulaşılacak

Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtar Adaylığını açıklayan Gülümser Almacı, GOP Mahallesi sakinlerinin oyları ile muhtar seçilmesi durumunda mahalledeki ihtiyaç sahibi ailelerin yeniden belirleneceğini belirterek, Devletin ve diğer kuruluşların yapacağı yardımların muhtarlık vasıtası ile evlere kadar ulaştırılacağını açıkladı

İhtiyaç sahiplerine ulaşılacak
03 Mart 2014 Pazartesi 07:16

Yaklaşık 3 aydır seçim çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden GOP Mahallesi Muhtar Adayı Gülümser Almacı, “Çalışmalar boyunca vatandaşlarımızdan aldığımız tepkiler, geri dönüşler beni ve ekibimi çok mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın ilgi ve teveccühüne layık olmaya gayret edeceğiz. İnşallah onlara önümüzdeki 5 yıl içinde güzel hizmetler yapacağız” dedi.
NEDEN 30 AYDIR YAPMADI?
Kendisinin GOP Mahalle Muhtarı olması durumunda Muhtarlık Binası’nın yenileneceğini belirttiğini fakat şimdi mevcut Muhtar Mutlu Timur’un kendi projesine sahip çıktığını ve vaadleri arasına koyduğunu belirten Almacı, “Kendisi 30 aydır Mahalle Muhtarı, bırakın değiştirmeyi badanasını bile yaptıramadı. Şimdi çıkmış bizim projemize sahip çıkıyor, 30 aydır aklı neredeydi?” eleştirisinde bulundu.
MESELE GELMEYENİ BULMAK
Kendisinin yardımların adaletli dağıtılmadığını belirttiğini ve bunun üzerine GOP Muhtarı Timur’ın gelen vatandaşların kendileri aracılığı ile ilgili kurumlara yönlendirildiğini ifade ettiğini belirten GOP Muhtar Adayı Almacı, “Mesele geleni yönlendirmek değil, gelmeyeni gidip yerinde bulmak, ihtiyaç sahiplerini tespit ederek, onlara yardım elini uzatmak. Ben ve ekibim Muhtar seçilirsek Muhtarlığın yardım listesini yeniden yaparak, gerçek manada ihtiyaç sahibi ailelere ulaşılacak ve yardımlar bu ailelerin evlerine kadar götürülüp, teslim edilecek” açıklamasını yaptı.
KERMES VE KAMPANYALAR YAPACAĞIZ
Seçimi kazanmaları durumunda özellikle okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere titiz bir çalışma sonucu tespit edeceklerini ve muhtarlık imkanları ile sahip çıkacaklarını belirten GOP Muhtar Adayı Almacı, “Ayrıca GOP Muhtarlığı kasası oluşturacağız. Yapacağımız kermesler, kampanyalar ve toplayacağımız yardım ve bağışlar ile oluşacak fonu ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim giderlerinde kullanacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.