İkinci resmi başvuru Zafer Akgün’den geldi

Kısa bir süre önce CHP’den Kapaklı Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Zafer Akgün, önceki gün de resmi başvurusunu CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin’e teslim etti. İlçe Teşkilatında düzenlenen törenle CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Veysel Güven’in ardından ikinci resmi başvuruyu yapan Zafer Akgün’e aday adaylığı sürecinde başarılar dilerken, Zafer Akgün ise, “içimizden birisine bu görev tebliğ edilerek hizmet verilecek. Bu görev çok kutsal bir görevdir. Bizlerde aday adayı olarak bu görevin kutsallığını ve ağırlığını biliyoruz. Bunu bilerek de aday adayı olduk. Önemli olan bu görevi layıkıyla yerine getirmek ve CHP’yi Kapaklı’da iktidar yapmaktır” dedi.

İkinci resmi başvuru Zafer Akgün’den geldi
16 Ağustos 2013 Cuma 07:42

CHP Kapaklı İlçe Teşkilatında önceki akşam düzenlenen toplantı ile Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylarından Zafer Akgün, resmi başvurusunu İlçe Başkanı Kenan Seçkin’e teslim etti.
 
HER İKİ ADAY ADAYIMIZA DA BAŞARILAR DİLİYORUM
CHP Kapaklı İlçe Teşkilatında önceki akşam saat 20.00’da düzenlenen basın toplantısına CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İl Genel Meclis üyesi Sami İkizler ve CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Belediye Başkan aday adaylarından Zafer Akgün’ün resmi başvurusu için düzenlenen toplantıda konuşan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, “Partimizin yayınlamış olduğu genelgeye göre aday adaylığı sürecimiz 2 Eylül tarihine kadar devam edecektir. Daha önce aday adaylığını açıklayan Veysel Güven arkadaşımız vardı bu akşamda Zafer Akgün arkadaşımız aday adaylığını açıklıyor. Veysel Güven ve Zafer Akgün’e başarılar diliyor, her şeyin başarılı bir şekilde devam etmesini temenni ediyorum” dedi.
CHP’YE YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİZ
İlçe Başkanı Kenan Seçkin’in konuşmasını tamamlamasının ardından aday adaylığı için hazırlattığı dosyayı İlçe Başkanına teslim eden Zafer Akgün ise, resmi başvurunun hem kendisi hem de partisi için hayırlı olmasını temenni ederek, “Başkanım ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Diğer belediye başkan adaya adayı arkadaşlarımla birlikte CHP’nin Kapaklı’da önemli olan iktidar olmasıdır. İktidar olduktan sonra da Kapaklı’da CHP’ye yakışır şekilde hizmet etmesi için mücadele edeceğiz. Neticede bu bir süreçtir ve içimizden birisine bu görev tebliğ edilerek hizmet verilecek. Bu görev çok kutsal bir görevdir. Biz aday adayı olarak bu görevin kutsallığını ve ağırlığını biliyoruz. Bunu bilerek de aday adayı olduk. Önemli olan bu görevi layıkıyla yerine getirmek ve CHP’yi Kapaklı da iktidar yapmaktır. Diğer arkadaşlarımın da bu düşünce de olduğunu biliyorum” dedi.
BİRLİK VE BERABERLİĞİ BOZMADAN NETİCEYİ ALACAĞIZ
Sürecin hizmet yarışı olduğunu ifade eden Akgün, “Önemli olan partimize en iyi şekilde hizmet ederek iktidar ve iktidardan sonra da CHP’nin asla bir daha bayrağını indirmeyecek şekilde uzun yıllar kalacak bir iktidarı belediyede yaratmaktır. Malumunuz burası artık büyükşehir belediyesi ve bizlerde  ilçe konumundayız. 1986’da belde olan ve belediyeciliği belde ile tanıyan bu yöre şuanda ilçe oldu. İlerleyen dönemlerde Kapaklı’nın daha farklı vasıflar alacağına da inanıyorum. Ama bugünkü konumda büyükşehir olması sebebiyle bizim partimize daha fazla sorumluluk yüklendiğine inanıyorum ve bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Hem Kapaklı’yı alarak hem de büyükşehir belediyesine buradan alacağımız oylarla çok büyük katkı sağlayacağımızı biliyoruz. İnşallah cenabı Allah’ta bizlere yardım edecek ve hep birlikte ekip halinde çalışarak gereğini yerine getireceğiz. Önemli olan birlik ve beraberliği bozmadan neticeyi almaktır. Üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.