İlk kadın yöneticiden 20 takım eşofman yardımı

Kapaklı’nın ilk Serbest Muhasebeci ve Mali Müşaviri olan Nurten Pandir, bir ilke daha imza atarak Kapaklı’da ilk spor anlamında ilk kadın yönetici oldu. Kapaklıspor Kulübü Derneği üyesi olan Nurten Pandir, düzenlediği basın toplantısı ile Kapaklıspor takımı oyuncularına 20 takım eşofman hediye ederek, Kapaklı esnafının da Kapaklıspor’a destek olmaları konusunda çağrıda bulundu

İlk kadın yöneticiden 20 takım eşofman yardımı
28 Şubat 2014 Cuma 07:35

SPOR SORUMLULUK DUYGUSUNU ARTIRIR
Kapaklı’nın ilk kadın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşaviri Nurten Pandir, Kapaklıspor Takımı oyuncularına 20 takım eşofman yardımında bulundu. Kendi bürosunda düzenlediği basın toplantısında Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Adem Yavaş ile Kapaklıspor Kaptanı ve Altyapı Antrenörü Ercan Yılmaz de hazır bulundu. Nurten Pandir, Kapaklı’da ilk kadın SMMM olmasının yanında Kapaklıspor Derneği’nde de ilk kadın yönetici olduğunu hatırlatarak yaptığı açıklamada, “Sporun genç yaş gruplarında sorumluluk duygusunun yanı sıra, öfkeyi kontrol edebilme, saldırganlığı frenlemede göz ardı edilemeyecek etkisi vardır. Ayrıca dikkat dağınıklığının önüne geçilmesinde destek olur. Spor yapan çocuklar, enerjilerini sporla boşalttıkları için dersin başına oturduklarında daha verimli çalışır ve boşa vakit geçirmezler” diye konuştu.
SPORUN TÜM YAŞ GRUPLARI İÇİN FAYDALARI VARDIR
Spor yapan gençlerin yaşıtlarına göre daha az hastalıklara yakalanıp, daha çabuk iyileşeceklerinin altını çizen Pandir, “Takım ruhuna sahip oldukları için de yalnızlık hissetmez ve kendilerini dinleyecek bol zamanları kalır. Gençlik döneminde de bu çağın dinamizmini sporla değerlendirdikleri için alkol ve sigaradan uzak kalırlar. Gençliğin aşırı heyecanını spora aktarmak, olaylara yaklaşımlarda daha serinkanlı olmayı sağlar. Aynı zamanda gençler için çok gerekli olan kendine güven duygusu ve ifade yeteneği artar. Yediklerine, içtiklerine ve uykularına dikkat ettikleri için de iyi beslenirler. Sporun tüm yaş grupları için faydaları vardır” açıklamasında bulundu.
ESNAFIMIZDAN KAPAKLISPOR’A DESTEK OLMALARINI ARZU EDİYORUM
Kapaklıspor’a katılmasının nedenlerinden de bahseden Nurten Pandir, “Amaçımız, çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik etmek için Kapaklıspor’a maddi ve manevi destek olmaktır. Kapaklıspor gibi spor kulüplerine ne kadar destek verilir ise çocuklarımızın ve gençlerimizin bir o kadar spor faaliyetleri içerisinde bulunacakları göz önünde tutulmalıdır. Ben hem bir anne hem de bir iş kadını olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin spor faaliyetlerinde bulunmalarını desteklemekteyim. Kapaklıspor Kulüp Derneği Yönetimine, Kapaklı Halkına ve basın mensubu arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunar tüm iş adamlarımızın ve esnaf kardeşlerimizin Kapaklıspor’a destek olmalarını ilçemiz adına arzu eder üyeliğe davet ederim” dedi.
İMKANLARIMIZ DAHİLİNDE ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ
Nurten Pandir’in ardından söz alan Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Adem Yavaş ise, Pandir’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “İlçemize yeni gelmesine rağmen ilçemizdeki hemen hemen her etkinliğe katılan ve son olarak Kapaklısporumuza göstermiş olduğu ilgiden dolayı Nurten Pandir’e Kapaklıspor adına çok teşekkür ediyoruz. Biz Kapaklıspor kulübü olarak büyüyen ve gelişen ilçemizle beraber gençlerimizi spora teşvik etmek için imkanlarımız dahilinde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Etrafımızda Nurten hanım gibi spora destek olan esnaflarımızın sayısı çoğaldıkça gençlerimize daha iyi imkanlar sunmak ve onları spora teşvik etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
20 TAKIM EŞOFMANI TESLİM ETTİ
Yapılan konuşmaların ardından Çerkezköy SMMM Nurten Pandir, sponsor olduğu 20 takım eşofmanı Kapaklıspor Başkan yardımcısı Adem Yavaş’a teslim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.