İLK SINAVINI BAŞARIYLA VERDİ

Geçen hafta Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Murat Ogan, Ak Parti'nin mitingi için Çerkezköy'e gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın Çerkezköy ziyaretinde aldığı güvenlik önlemleriyle tam not aldı

İLK SINAVINI BAŞARIYLA VERDİ
06 Mart 2014 Perşembe 07:54

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Murat Ogan, ilk sınavını başarıyla verdi. İçişleri Efkan Ala'nın Çerkezköy ziyaretinde aldığı güvenlik önlemleriyle tam not aldı.
İLK SINAVINI İÇİŞLERİ BAKANI ZİYARETİNDE VERDİ
Çerkezköy'de geçen hafta işbaşı yapan İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ayağının tozuyla İçişleri Bakanı ağırladı! Müdür Murat Ogan, korunması en zor bakanlardan biri olan ve Emniyet Müdürlüğü'nün de bağlı olduğu İçişleri Bakanı Efkan Ala için Çerkezköy'de aldığı güvenlik önlemleriyle takdir topladı. Yaklaşık iki saat Çerkezköy'de kalan Bakan Efkan Ala'nın Çerkezköy ziyareti herhangi bir olay yaşanmadan tamamlandı. Saat Kulesi önünde Ak Parti'nin düzenlediği mitinge katılan Bakan Ala, son dönemlerde gittiği her yerde bir çok tepki ile karşılaşırken Çerkezköy'de polisin vatandaşı sıkmadan aldığı güvenlik önlemleri herkesi rahatlattı.
Yeni Emniyet Müdürü Murat Ogan'ın, daha önce üç yıl Çerkezköy'de İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulunması işini kolaylaştırması bakımından öne çıkarken, Çerkezköy'e yapılan bu atamanında isabetli olduğunu gösterdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mkbdere - 10 yıl önce
kolej-akademi derken istanbul kadıköy ekipler amirliği ile başlayan çerkezköy de devam eden kariyer. çerkezköy müdürüne güven evde işte sokakta tasalanma.