İlkokul Öğrencilerine Yönelik Hijyen Eğitimleri Sürüyor

Kapaklı Belediyesi tarafından halk sağlığını korumaya yönelik bilgilendirme, bilinçlendirme ve tarama faaliyetleri devam ediyor. Bu kapsamda Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki ilkokul öğrencilerine yönelik temizlik ve hijyen eğitimi veriliyor

İlkokul Öğrencilerine Yönelik Hijyen Eğitimleri Sürüyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
22 Nisan 2022 Cuma 11:29

Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından çocuklara erken yaşta hijyen ve temizlik kurallarının öğretilerek temizlik alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan temizlik ve hijyen eğitimleri veriliyor.

Müdürlük bünyesinde görevli sağlık personeli tarafından verilen eğitimler Bahçeağıl, Pınarça, Yanıkağıl ve Karaağaç bölgesindeki ilkokullarda verilirken, ilerleyen dönemde merkez mahallelerde de eğitimlerin verilmesi planlanıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.