İrmet’ten Basın bayramı ziyareti

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Müdürü Alper Atasoy, Türk Basını’nda sansürün kaldırılışının 107. Yıldönümü ve 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti

İrmet’ten Basın bayramı ziyareti
24 Temmuz 2015 Cuma 17:39

 GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Türk Basını’nda sansürün kaldırılışının 107. Yıldönümü ve 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Müdürü Alper Atasoy ve Kurumsal Pazarlama görevlisi Begüm Bayındır gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Özel İrmet Hospital Hastanesi Müdürü Alper Atasoy, Görevini toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alan tarafsız bir anlayışla yerine getiren özgür basın şüphesiz demokrasinin en etkili ölçülerinden biridir diyerek, “Demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının görevlerini en iyi şekilde yapabilmeleri için hepimizin destek olması gerekir. Basın yayın kuruluşları doğru ve ilkeli görev anlayışıyla, kamuoyunu bilgilendiren, nitelikli haberleri sayesinde yöneticiler ile halk arasında sağlam bir ilişki kurmak suretiyle halkımızın gerçekleri öğrenme hakkına katkıda bulunmaktadır" dedi.

BASIN BAYRAMINI TEBRİK ETTİ

Atasoy konuşmasının sonunda ise, “Bu duygu ve düşüncelerle gece-gündüz demeden, günün her saatinde, mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan tüm basın mensuplarını özellikle de Çerkezköyümüzde hizmet veren gazeteci arkadaşlarımızı böyle anlamlı bir günde Basın Bayramı'nda tebrik ediyoruz. Sansürsüz, özgür gazetecilik yapabilecekleri ortamların her zaman daim olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi A.Tamer Avcılar da Alper Atasoy ve Begüm Bayındır’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret daha sonra karşılıklı sohbet ve fikir alışverişi ile devam etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.