İş güvenliğine dikkat çektiler

BATİS Çerkezköy Temsilciliği iş güvenliği ve işçi sağlığı konularına dikkat çekmek ve işçilerin bilinçlenmesini sağlamak amacıyla Çerkezköy’de broşür dağıttı

İş güvenliğine dikkat çektiler
04 Şubat 2013 Pazartesi 08:42

Bağımsız Tekstil İşçileri Sendikası (BATİS) Çerkezköy Temsilciliği, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı konusuna dikkat çekmek amacıyla Çerkezköy’de bilgilendirme broşürü dağıttı.
BROŞÜR DAĞITTILAR
BATİS İstanbul Örgütlenme Sekreteri Serpil Kemalbay’ın da yer aldığı broşür dağıtımı yaklaşık 4 saat devam ederken, broşürleri dağıtan BATİS Çerkezköy Temsilciliğine bağlı üyeler, broşür verdikleri vatandaşları da konu hakkında bilgilendirdi.
İŞÇİLER ÇOK FAZLA BİLGİYE SAHİP DEĞİL
Özellikle bu bölgede çalışan işçilerin iş sağlığı ve işçi güvenliği konularında çok fazla bilgiye sahip olmadıklarını dile getiren Serpil Kemalbay, sanayinin yoğun olduğu bölgede kaza riskinin de yüksek olduğuna dikkat çekerek, işçileri bu konuda bilgilendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.