İşaret Dili Eğitimi ve Turistik ve Hediyelik Eşya Yapımı Kursları Başlıyor

Kapaklı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü ile Tekirdağ Meslek Edindirme Kursları(TEMEK) iş birliğiyle düzenlenecek İşaret Dili Eğitimi ve Turistik ve Hediyelik Eşya Yapımı kurslarının kayıtları başladı.

İşaret Dili Eğitimi ve Turistik ve Hediyelik Eşya Yapımı Kursları Başlıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Temmuz 2020 Salı 10:37

Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar belediye giriş katında bulunan Kapaklı İletişim Merkezi’ne veya İsmetpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kadın ve Aile Aktivite Merkezi’nden 29 Temmuz Çarşamba gününe kadar başvuruda bulunabilecek.
KİM VEYA KADIN VE AİLE AKTİVİTE MERKEZİNE BAŞVURU YAPABİLİRLER
Kurslarla ilgili bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kadın ve Aile Müdürlüğümüz bünyesinde düzenleyeceğimiz sosyal, kültürel, sportif ve mesleki kurslarımıza başvurular devam ediyor. Müdürlüğümüz ve Tekirdağ Meslek Edindirme Kursları(TEMEK) iş birliğiyle de İşaret Dili Eğitimi ve Turistik ve Hediyelik Eşya Yapımı kursları düzenlenecek. Kurslarımız ile hem vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmeye hem de onlara aktif olabilecekleri nitelikli ortamlar hazırlamaya çalışıyoruz. Kurslarımıza başvurmak isteyen vatandaşlarımız belediyemiz giriş katında hayata geçirdiğimiz Kapaklı İletişim Merkezi veya İsmetpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kadın ve Aile Aktivite Merkezimizden 29 Temmuz Çarşamba gününe kadar başvuruda bulunabilirler.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.