İşçilere selam verdi, sanayicinin tepkisiyle karşılaştı

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Çerkezköy’e gelen CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ı ziyaret ettikten sonra bir fabrikanın önünden geçerken işten çıkarıldığı iddia edilen ve 5 gündür eylem yapan 16 işçiyi de ziyaret ederek hal hatır sordu. Albayrak işçilerle sohbet ettiği esnada firma ortaklarından bir tanesinin tepkisi ile karşılaştı.

İşçilere selam verdi, sanayicinin tepkisiyle karşılaştı
07 Mart 2014 Cuma 07:59

YOLDAN GEÇERKEN EYLEM YAPAN İŞÇİLERE SELAM VERDİ
CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Albayrak, önceki gün geldiği Çerkezköy’de partililerle birlikte bir takım ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ı ziyaret eden Albayrak, buradaki ziyaretinin ardından Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesine geçti. Derneğe geçmek üzere yola çıkan Kadir Albayrak ve CHP’li üyeler yol güzergahı üzerinde bulunan firma yetkilisi önünden geçerken eylem yapan işçilere selam vermek üzere partililerle birlikte işçilerin yanına gitti.
BU ÜLKE İÇİN ÜZÜLÜYORUM
Firma yetkilisi, CHP heyetini eylemcilerin yanında görünce tepki gösterdi. Sendikalaşmaya asla karşı olamadığını belirten firma yetkilisi, “Biz sendikaya asla karşı değiliz hatta yüreğimizle destek veririz. Bizim yapmak istediğimiz firmamızda işini iyi yapmayanları devre dışı bırakmaktır. Bu işin asla sendikayla alakası yok. Siz buraya bizim işimizi iyi yapmadığımızı düşünerek gelmeniz olay yaratıyor. Ben gerçekten bu ülke için üzülüyorum” açıklamasında bulundu.
GEÇERKEN ZİYARET EDEREK SELAM VERMEK İSTEDİK
Tepki karşısında şaşkına dönen Kadir Albayrak ise, işçilerin yanına siyasi propaganda amaçlı gelmediğini belirterek, “Buradan geçerken arkadaşlarımızı da ziyaret edelim dedik. Başka bir amacımız yok” cevabını verdi. Görüntüleri bu açıdan vermemeleri gerektiğini söyleyen firma yetkilisi, “Burada gördüğüm görüntü bunu gösteriyor, gerçekten çok üzücü. Ne olursa olsun o açıdan vermemeniz gerekiyor. Biz asla sendikanın karşısında olamayız. Hepiniz görün buradaki manzaranın nasıl olduğunu” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.