İŞİTME ENGELLİLER FUTBOL TAKIMI 1. LİG'E ÇIKTI

İşitme Engelliler 2. Ligi’nde şampiyon olarak 1. Lig’e çıkmaya hak kazanan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İşitme Engelliler Futbol Takımı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

İŞİTME ENGELLİLER FUTBOL TAKIMI 1. LİG'E ÇIKTI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
02 Temmuz 2021 Cuma 11:43


Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İşitme Engelliler Futbol Takımı Antrenörü İsmail İnan ve futbolcular ile birlikte gerçekleşen ziyarette konuşan Akay, “Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İşitme Engelliler Futbol Takımımızın başarısı bizleri son derece mutlu etti. Tüm takımımızı, teknik heyetimizi ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının 1. Lig’de de devam edeceğine inanıyorum” dedi.
 İKİ MAÇINI DA GOL YEMEDEN KAZANDI
  Haziran ayının son haftasında İstanbul Küçükçekmece’de yapılan 1. Lig'e Yükselme Grup müsabakalarının ilk maçında İzmit Derince Belediyesi’ni 6-0, ikinci maçında Çorlu Trakya İşitme Engeliler Futbol Takımını 2-0  yendiklerini belirten Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz, “Elde ettikleri başarıdan dolayı futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. İnşallah 1. Lig’de de Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edecekler” ifadelerini kullandı.
  1.5 AY HAZIRLANDIK
  Pandemi nedeni ile yaklaşık 1.5 yıldır müsabakalardan uzak olduklarını belirten Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü İsmail İnan ise “Pandemi tedbirlerinin esnemesi ile birlikte 1. Lige Yükselme Maçlarının programı açıklandı. Biz de hemen takımımızı toparlayarak antrenmanlara başladık. Yaklaşık 1.5 aylık hazırlık sürecinin ardından Küçükçekmece’deki Yükselme Grubu müsabakalarına katıldık. İki maçımızı da gol yemeden tamamlayarak, sahadan galibiyet ile ayrıldık. Futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bize her zaman desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz’a da ayrıca teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
  HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ
  Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz, teknik heyet ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İşitme Engelliler Futbol Takımı oyuncularının ziyareti birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.