İŞİTME ENGELLİLER NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Türkiye İşitme Engelliler Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü sporcuları, çıktıkları tüm maçları kazanarak namağlup şampiyon oldular.

İŞİTME ENGELLİLER NAMAĞLUP ŞAMPİYON
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Haziran 2022 Pazartesi 11:32

TÜM MAÇLARINI KAZANDILAR

10-12 Haziran tarihlerinde Karabük’te oynanan Türkiye İşitme Engelliler Voleybol 2. Ligi karşılaşmalarında  Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, grubunda Yozgat İESKD, Çorlu Gençlerbirliği İESK, Çorlu Trakya SK, Çorum İESKD, Çankırı İESKD ve Başkent İESKD takımları ile karşı karşıya geldi. Çıktığı tüm müsabakaları kazanan temsilcimiz, grubunu namağlup tamamlayarak şampiyon oldu.

BAŞARILAR DİLEDİ

Türkiye İşitme Engelliler Voleybol 2. Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımımızı başarılarından dolayı tebrik eden Belediye Çerkezköy Başkanı Vahap Akay, “Temsilcimiz, önümüzdeki sezon kentimizi Türkiye İşitme Engelliler Voleybol 1. Ligi’nde temsil edecek. Bu vesile ile bir kez daha sporcularımızı, kentimize yaşattıkları gururdan dolayı tebrik ediyor, önümüzdeki sezon 1. Lig’de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.