İstasyon Muhtar Adayı Çakır: Gelecek nesiller için çalışacağım

Yaklaşık 40 yıldır İstasyon Mahallesi’nde ikamet eden Bahri Çakır İstasyon Mahalle Muhtarlığı’na Aday olduğunu açıkladı. “Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışacağım” diyen İstasyon Mahallesi Muhtar Adayı Bahri çakır, Muhtarlık Makamı’nın asla bir ticarethane olmadığını da vurguladı

İstasyon Muhtar Adayı Çakır: Gelecek nesiller için çalışacağım
10 Mart 2014 Pazartesi 07:05

1954 yılında Ardahan’ın Göle ilçesinde dünyaya geldiğini ve 1976 yılından bu yana İstasyon Mahallesi’nde ikamet ettiğini belirten İstasyon Mahalle Muhtar Adayı Bahri Çakır, 25 yıl BSH Fabrikası’nda çalıştıktan sonra emekli olduğunu ve şuanda kendi işi ile meşgul olduğunu belirterek, “Ayrıca Mimar Sinan Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği’ni kurarak, 4 yıl süre ile Dernek Başkanlığı görevini yaptım. 4 yıl boyunca ayrıca İstasyon Mahallesi İhtiyar Heyeti’nde de görev yaptım” dedi.
MUHTARLIK TİCARETHANE DEĞİL
Evli ve 4 çocuk sahibi olduğunu belirten Muhtar Adayı Bahri Çakır, İstasyon Mahallesi seçmenlerine çağrıda bulunarak şunları söyledi: “Sizlerin desteği ile İstasyon Mahallesi Muhtarlığı’na talibim. Muhtarlık özveri ister ve halka hizmet için yapılır. Asla ticarethane yeri değildir. Temiz, huzurlu ve yaşanabilir bir mahalle için gelin el ele verelim, muhtarımızı seçelim. Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışacağım. Muhtarlığa değil, ekibimle beraber halkımızın hizmetine geliyorum.”
SONRADAN ÇIKANLARA İTİBAR ETMEYİN
“Muhtarlık gülerek geleceğiniz ve gülerek çıkacağınız bir yer olacaktır” diyen Muhtar Adayı Bahri Çakır, “İstasyon Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarımın oylarına hizmet için talibim. Allah nasip eder, onların kutsal oyları ile iş başına gelirsek mahallemizde yaşanacak değişimi görecekler ve farkı fark edecekler” diye sözlerini tamamladıktan sonra kendisinin 4 aydır ekibi ile birlikte seçim çalışması yaptığını belirterek, “Bu saatten sonra oyları bölmek için çıkartılacak adaylara vatandaşlarımız ve seçmenlerimiz itibar etmesin” çağrısında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.