İyi mücadele, kötü sonuç

Bölgesel Amatör Lig 21. hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çerkezköy Spor Mustafa Uğraş Stadyumu’nda lig lideri Edirnespor Gençlik Kulübü’nü konuk etti. Karşılaşmada temsilcimiz Çerkezköyspor üstün bir oynamasına rağmen maçtan 1-0 yenik ayrıldı

İyi mücadele, kötü sonuç
13 Mart 2014 Perşembe 07:34

CEZA NEDENİYLE SEYİRCİSİZ OYNANDI
Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Çerkezköyspor Murat, Mehmet, Kadir, Mehmet, Abdi, Vedat, Onur, Emirhan, Şafak, Serkan ve Zülküf kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Edirnespor Gençlik Kulübü ise karşılaşmaya İlkay, Semih, Ramazan, Volkan, Mehmet, Sertaç, Orhan, Uğur, Ceyhun, Turgut ve Celalettin kadrosu ile çıktı. Çerkezköy Spor'un cezası nedeniyle soğuk bir havada seyircisiz oynanan karşılaşmada Çerkezköyspor'lu Caddeliler Grubu taraftarları takımlarını saha dışında da yalnız bırakmadı.
İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI
Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte karşılıklı ataklar yapılırken, ilerleyen bölümlere doğru orta alanda topa daha çok sahip olan Çerkezköyspor ileride Zülküf ve Şafak ile goller aradı. Konuk ekip Edirnespor Gençlik Kulübü ise temsilcimiz karşısında varlık gösteremedi. İlerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Çerkezköyspor Şafak ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.
KARŞILIKLI ATAKLARLA BAŞLADI
 İkinci yarının başlamasıyla birlikte temsilcimiz Çerkezköyspor uzun toplarla Edirnespor Gençlik Kulübü karşısında gol aradı. Edirnespor Gençlik Kulübü’nde özellikle Mehmet ve Volkan ikilisi gelişen Çerkezköyspor ataklarında hata yapmadı. Edirnespor maç boyunca ilk ciddi atağını karşılaşmanın 53.dakikasında yakaladı. Sağ kanattan gelişen atakta Çerkezköyspor kalecisi Murat topu uzaklaştıramadı. Dönen topu takip eden Uğur’un vuruşu üstten auta gitti. Sağ kanattan gelişen Edirnespor atağında Turgut topla buluştu. Seri çalımlarla ceza sahası içine girerken Mehmet son anda kademeye girdi.
FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK
Özellikle sol kanadı iyi kullanan temsilcimiz Çerkezköyspor, Şafak ile hücumlar gerçekleştirirken önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Sol kanattan Şafak ile gelişen atakta Serkan topla buluştu. Serkan’ın ara pasında topla buluşan Onur’un vuruşunda defans son anda kademeye girerek önemli bir pozisyonu önlemiş oldu. Pozisyonun devamında Serkan’ın kullandığı kornere yükselen Vedat müsait pozisyonda topu auta gönderdi. Rakibini adeta abluka altına alan temsilcimiz bu oyunuyla taraftarını  da mutlu etti. Çerkezköyspor 64. dakikada müthiş bir pozisyon daha yakaladı. Orta alandan Vedat’tan aldığı topla ilerleyen Çerkezköysporlu Serkan’ın ceza sahası dışından gerçekleştirdiği sert vuruşu kaleci İlkay kurtardı. Dönen topu iyi takip eden Onur’un vuruşunda savunmada Volkan son anda kademeye girdi.
ŞANSSIZ BİR GOL YEDİK
Edirnespor Gençlik Kulübü Çerkezköyspor’un baskısını arttırdığı dakikalarda kontra ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 69.dakikasında gelişen Edirnespor Gençlik Kulübü atağında topla buluşan Turgut’un vuruşu üstten auta çıktı. Edirnespor Gençlik Kulübü oyun içinde az bir pozisyona girdi fakat  dakikalar 88'i gösterdiğinde sağ kanattan aniden gelişen bir atakta ceza sahası içinde şansında yardımıyla topla buluşan Turgut topu filelere gönderdi ve Edirnespor Gençlik'i 1-0 öne geçirdi.
GOLDEN SONRA YÜKLENDİK
Golün ardından büyük bir sevinç yaşayan Edirnespor’lu oyuncular golün sevincini teknik heyetle paylaştı. Golün şokunu üzerinden atmaya çalışan temsilcimiz Çerkezköyspor uzatma dakikalarında beraberlik için yüklenmeye çalıştı. Uzatmaların ilk dakikalarında Çerkezköyspor serbest vuruş kazanırken, sol kanattan Nazım’ın kullandığı serbest vuruş üstten auta çıktı. Ataklarını sıklaştıran temsilcimiz uzatmaların son dakikasında müthiş bir pozisyonu daha değerlendiremedi. Sağ kanattan gelişen atakta Edirnespor Gençlik Kulübü savunması ofsayt diye kademe hatası yaptı. Topla buluşan Serkan topu kontrol etmek yerine yarım vole ile topu kaleci İlkay’a nişanladı.
BASKI SONUÇ GETİRMEDİ 0-1
 Son dakikalarda temsilcimizin rakip kaleye yaptığı baskı sonuç getirmedi ve başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma da konuk ekibin tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. Maç boyunca bir valık gösteremeyen Edirnespor Gençlik kulübü önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı. Edirnespor Gençlik Kulübü İstanbul Halide Edip Adıvarspor’un puan kaybı yaşadığı haftada puan farkını altıya çıkardı. Temsilcimiz Çerkezköyspor ise Lüleburgazspor ve Yalovaspor’un üzerinde 16 puan da kaldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.