İZCİLERE ORYANTİRİNG ÇALIŞMASI

Türkiye İzcilik Federasyonu bünyesinde faaliyetlerini yürüten Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü İzcileri, hafta sonu Kartaltepe Piknik Alanı’nda “Oryantiring” (Kroki ve harita kullanılarak yön bulma) çalışması gerçekleştirdi.

İZCİLERE ORYANTİRİNG ÇALIŞMASI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
15 Eylül 2021 Çarşamba 11:09


Yapılan etkinlikte obalar halinde ekiplere ayrılan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü İzcileri, kroki ve harita yardımıyla daha önceden kulüp liderleri tarafından hazırlanan parkurda hem zamanla yarıştılar, hem de parkur içerisinde yer alan hedeflerde izcilik ile ilgili sorulara cevap aradılar.
TÜM GÖREVLER BAŞARIYLA YAPILDI
   Kartaltepe Piknik Alanı’nda  düzenlenen etkinliğin sonunda 12. görev olan çadır kurmada izcilerden zorlu şartlar ve stres altında çadır kurmaları istenildi. Bu sayede izciler sürekli olarak hedef ve isteklerini net bir şekilde düşünmeyi, bunlara ulaşmak için sistemli olarak çalışmaları gerektiğini doğada yaşayarak öğrendiler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.