Kadın Basketbol Takımı 4’te 3 yaptı

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, grubunda oynadığı 4’üncü maçında 3’üncü galibiyetini aldı.

Kadın Basketbol Takımı 4’te 3 yaptı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Aralık 2021 Pazartesi 20:34

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Emlak Konut Gelişim Kadın Basketbol Takımı, Kırklareli Gençlik Kadın Basketbol Takımı, İstanbul Basketbol Feneri Kadın Basketbol Takımı, Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı ve İstanbul Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın yer aldığı E Grubu’nda mücadele ediyor.

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nin 4’üncü haftasında Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, mücadeleden 78 – 50 galip ayrılmasını bildi.

GRUPTA 2’NCİ SIRADA

6 takımın mücadele ettiği E Grubu’nda şu ana kadar 4 karşılaşmaya çıkan temsilcimiz, 3 galibiyet, 1 de mağlubiyetle grupta 2’nci sırada yer aldı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, sezonun ilk yarısındaki son maçını 18 Aralık Cumartesi günü saat 18:00’de İstanbul Basketbol Feneri Kadın Basketbol Takımı ile oynayacak.

PARKE ZEMİN DÖŞEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANMAK ÜZERE

Temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımını, başarılarından dolayı tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sporcularımız, 29 Ekim Kapalı Spor Salonumuzun zemininin uygun olmaması nedeniyle iç saha maçlarını şehir dışında oynamak zorunda kalıyorlardı. Fakat, önemli bir yatırımla kapalı spor salonumuzda FIBA onaylı parke zemin döşeme çalışmalarına başladık. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte salonumuz profesyonel karşılaşmalara ev sahipliği yapabilecek. Böylelikle sporcularımız kendi sahalarında taraftar desteğini de arkalarına alarak iç saha maçlarına çıkabilecekler” ifadelerini kullandı.

Kadın Basketbol Takımı sporcularımızı, teknik ekibi ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yönetimini tebrik eden Akay, bundan sonraki karşılaşmalar için temsilcimize başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.