Kadın Muhtarlar Adaylarından Korkmaz'a ziyaret

BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz'ı Beyzade Çay Bahçesi'nde Kadın Muhtar Adaylarını misafir etti. Birbirlerine başarılar dileyen kadın muhtar adaylarıyla Korkmaz, seçimlerin Çerkezköy'e hayırlı olmasını diledi

Kadın Muhtarlar Adaylarından Korkmaz'a ziyaret
08 Mart 2014 Cumartesi 07:17

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtar Adayları Hatice Korkmaz ve Gülümser Almacı ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtar Adayı Nuray Varol ile Beyzade Çay Bahçesi'nde bir araya geldi. Ziyaret sırasında 30 Mart yerel seçimleri öncesinde kadın muhtar adayları ile BBP Belediye Başkan Adayı Korkmaz, birbirlerine başarılar dileğinde bulundu.
KADIN MUHTAR ADAYLARI İDDİALI
Gazi Osman Paşa Mahallesi'nden aday olan iki kadın muhtar adayı Hatice Korkmaz ve Gülümser Almacı ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtar Adayı Nuray Varol, önümüzdeki seçimlerde kadın muhtar adaylarının iddialı olduğunu söyledi. BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz'ı ziyaret eden kadın adaylar projelerinden bahsetti. Başkan Korkmaz'a da adaylığından ötürü başarılar dileğinde bulunan kadın muhtar adaylarından Gülümser Almacı ile Hatice Korkmaz demokrasinin önemine vurgu yaptı. Aynı mahalleden muhtar adayı olan Hatice Korkmaz ile Gülümser Almacı, "Aynı mahalleden adayız ama birlikte dolaşıyoruz. Kime nasipse o kazansın" dedi.
PROJLERİMİZİ KAPMIŞSINIZ
Siyasette kadınların önemine dikkat çeken Kızılpınar Belediye Başkanı ve Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, partisinden Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Aynur Düzgünel'i işaret ederek, "Biz siyasete bayan elinin değmesini istiyoruz. Aynur arkadaşımıza Belediye Başkan Adaylığı verilmesini çok istedik. Ama vermediler. Burada da ben önce ona teklif ettim. Biz bencil değiliz. Kadınlar siyasete seviye getiriyor. Bakın sizler ne kadar güzel bir şekilde rakip olmanıza rağmen birbirinizle iyi geçiniyorsunuz. Birlikte çalışıyorsunuz. Demokrasi işte bu" dedi.
Muhtar adaylarının broşürlerini inceleyen Korkmaz, "Hep bizim projelerimizi kapmışsınız" diyerek espri yaptı. Korkmaz, "Her mahalleye Kültür Merkezi düşünüyoruz. Mahalle muhtarlarımızla oturup konuşacağız. Birlikte hareket edeceğiz. Bencil olmayız. Kapımız herkese açık" dedi. Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtar Adayı Hatice Korkmaz, "Ben Başkanımı Kızılpınar'dan tanıyorum. Çerkezköy'e bakmadığı halde makamına gittiğimde bizimle yakından ilgilendi. Allah var burada hakkını yersem haram olur. Hiç üzerine vazife olmamasına rağmen, Çerkezköy'de olmamıza rağmen bizimle ilgilendi" diyerek Korkmaz'ın "Kapımız herkese açık" sözünü destekledi.
KADINLAR GÜNÜ'NÜ KUTLAYACAĞIZ
Bu arada kadın muhtar adaylarının Kormaz'ı ziyaretinde bulunan BBP Meclis Üyesi Adayı Aynur Düzgünel de bir duyuruda bulundu. Düzgünel, Pazar günü saat 12.00 ile 16.00 saatleri arasında Dekor Düğün Salonu'nda Kadınlar Günü kutlaması etkinliği düzenlediklerini Çerkezköylü tüm kadınların bu programa davetli olduğunu duyurdu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.