Kanalizasyon kollektör hattı yenileniyor

Kapaklı’da kanalizasyon kolektör hattı yenileme çalışmalarına devam ediyor

Kanalizasyon kollektör hattı yenileniyor
13 Temmuz 2013 Cumartesi 08:00

 Çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı "1. Etap kanalizasyon kolektör hattı yenileme çalışmalarımız, İnönü Mahallesi Yıldızkent İlköğretim Okulu'nun arkasında bulunan arıtma merkezinden başlayarak, İnönü Mahallesi Cumhuriyet Caddesi başına kadar olan 800 metrelik kısımda, 800‘lük beton büzler kullanarak ilk etap çalışmalarını tamamladık. 2. etap çalışmalarımızda ise, İnönü Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi başından, İlçemiz Pınar Bulvarı'na kadar olan toplam 1000 metrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları sonlandırıldı” dedi.
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
“Üçüncü ve son etapta ise İlçemiz Pınar Bulvarı'ndan başlayarak, Atatürk Mahallesi Aynur Caddesi'ne kadar hattımızı yenileme çalışmalarımız sürüyor” diyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı şunları söyledi:
ALTYAPI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
“Pınar Bulvarında ana asfalt yol trafiğe kapatılarak İnönü Mahallesi ile Atatürk Mahallesi arasındaki derede kanalizasyon kollektör hattı çekildi. Kato yardımıyla açılan kanala 800'lük büzler yerleştirildi. Ardından kanal doldurularak yol trafiğe açıldı. Çalışmalarımız şuan Atatürk Mahallesi Yarımay Sokak’ta tüm hızıyla sürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemiz içerisindeki oluşabilecek kanal tıkanmaların önüne geçeceğiz. Altyapı çalışmaları bizim için çok önemli. Her şey halkımız için. Gelecek nesillere yaşanılabilir bir Kapaklı bırakmak istiyoruz. İnşallah son etap çalışmalarımızı da en yakın sürede tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.