Kapaklı Belediyesi Aşevi Tanıtım Programı Düzenlendi

Kapaklı Belediyesi tarafından kısa bir süre önce hizmete giren Aşevi’nin tanıtımı için düzenlenen programda Kapaklı’daki hayırsever ve iş insanları bir araya geldi.

Kapaklı Belediyesi Aşevi Tanıtım Programı Düzenlendi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Kasım 2021 Perşembe 11:38

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Balo salonunda saat 19:00’da düzenlenen Aşevi tanıtım programı bölgedeki iş insanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.

“GÖNÜL YOLCULUĞUNA ÇIKTIK”

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Kapaklı Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Tahir Eke, Aşevi’nde binlerce vatandaşın evlerine her gün sıcak yemek götürdüklerini kaydetti. Eke, “Müdürlüğümüz bünyesinde Kapaklımızdaki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın gönüllerine bir yolculuk yapıyoruz. O gönüllere dokunup gülen yüzleri görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Müdürlüğümüz bünyesinde Aşevi, Kariyer ve İstihdam Masası, Sevgi Eli Yardım Mağazaları ve daha birçok hizmet ile vatandaşlarımıza dokunmaya gayret ediyoruz. Bu yolda bizden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mustafa Çetin ve siz kıymetli iş insanlarımıza teşekkür ederim.” diye konuştu.

“KAPAKLI BİLİNCİNİ OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Eke’nin ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı’nın hızlı büyümeye bağlı ihtiyaçlarının da hızla arttığını ifade etti. Başkan Çetin, “ Bugün hizmet süremizin 31’inci ayı içerisindeyiz. Kapaklı biliyorsunuz çok göç alan ve hızla büyüyen bir yer. 2014 yılında da Karaağaç beldesi ve diğer köyleri ile ilçe statüsüne geçti. Biz göreve geldiğimiz günden bugüne belediyemizde kimsenin görüşüne, nereli olduğuna, ne olduğuna bakmadan Kapaklı’daki vatandaşlara nasıl daha iyi hizmet ederiz bunun için mücadele veriyoruz. Bir Kapaklı bilincini ortaya koymaya, farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz.” dedi.

“ALLAH RAZI OLSUN DEMELERİNİ DUYMAK BİZE YETİYOR”

Çetin, konuşmasına şöyle devam etti: Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar birçok hizmeti faaliyete geçirdik. Bunlardan benim için en önemlilerden birisi olan Aşevi programımız oldu. Bu akşam burada hizmete geçirdiğimiz Aşevinde pişen yemekleri yedik. Aşevimiz hizmete girdiği günden bugüne kadar Kapaklımızdaki ihtiyaç sahibi her vatandaşın evine her gün yemeklerini bırakıyor. Bunları yaparken de bir elin verdiğini diğer elin görmemesi düsturu ile hareket etmeye gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın bir kere Allah razı olsun demeleri bizlerin gönlünü öyle ferah tutuyor ki bunu kelimelerle anlatamam. Ben bu vesile ile bugün burada bizimle beraber olan siz kıymetli iş insanlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize ve sivil toplum kuruluşu aşevimize yapmış olduğunuz desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.

Başkan Çetin’in konuşmasının ardından Aşevi’ne destekte bulunan iş insanlarına şilt takdim edildi. Düzenlenen programa Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 26. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Belediye Başkan yardımcıları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.