Kapaklı Belediyesi İle Fizitem Arasında Protokol İmzalandı

Kapaklı Belediyesi ile Fizitem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi arasında protokol imzalandı.

Kapaklı Belediyesi İle Fizitem Arasında Protokol İmzalandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Nisan 2021 Salı 10:12

Kapaklı Belediyesi, Fizitem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi ile arasında imzalanan protokolle ‘Evde Bakım ve Destek Hizmetleri’ tarafından takibi ve bakımı yapılan yaşlılara ücretsiz fizik tedavi hizmeti verilecek. Ayrıca protokol gereği belediye personellerine de kurumdan indirimli olarak faydalanacak.
PROTOKOL İMZALANDI
Kapaklı Belediyesi’nde düzenlenen protokol töreninde konuşan Fizitem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Mesul Müdürü Dr. Ali Eke, imzalanan protokolünün her iki kuruma da hayırlı olması temennisinde bulundu. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de,  "Evde Bakım ve Destek Hizmetlerimiz kapsamında birçok yaşlımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu bağlamda belediye olarak takip ettiğimiz birçok vatandaşımız var. Bu protokol ile de fizik tedaviye ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardımcı olacağımızı düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.