Kapaklı Belediyesi ile Tapu Sicil Müdürlüğü Arasında Protokol

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile Tapu ve Kadastro XIV. (Edirne) Bölge Müdürü Orhan Erdoğan arasında imzalanan protokolle sağlanan entegrasyon sayesinde vatandaşlar, işlemlerini belediyeye gitmeye gerek kalmadan hızla tamamlayabilecek.

Kapaklı Belediyesi ile Tapu Sicil Müdürlüğü Arasında Protokol
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
09 Nisan 2021 Cuma 11:19


Protokol kapsamında sağlanan web servislerle artık İlçe Tapu Müdürlüğü, vatandaşa ait emlak ve borç bilgilerini online olarak sorgulayabilecek ve vatandaşlar, işlemlerini belediyeye gitmeye gerek kalmadan hızla tamamlayabilecek.  Bu uygulama, vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli hizmet ile tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlıyor.
"HEM ZAMANDAN TASARRUF EDİYORUZ HEM DE VATANDAŞLARIMIZA BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLIYORUZ"
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, protokolle ilgili şunları ifade etti: "Teknolojik yenilikleri yakından takip ediyor ve uygulamaları hayata geçirerek vatandaşın hizmetine sunuyoruz. Özellikle daha hızlı ve daha kaliteli belediyecilik hizmetlerini sunabilmek için teknolojik sistemlere yatırım yaparak, vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıyoruz. E-İmar uygulamamızın ardından bu uygulamayı da hayata geçirerek hem zamandan tasarruf ediyoruz hem de vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlıyoruz.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.