Kapaklı Belediyesinden 800 adet çöp konteynırı

Kapaklı Belediyesi tarafından ilçe geneline 600 Adet 800 litrelik galvaniz ve 200 Adet 770 litrelik plastik çöp konteynırı dağıtıldı.

Kapaklı Belediyesinden 800 adet çöp konteynırı
02 Ağustos 2013 Cuma 08:32

KAPAKLI ÖNDE GELEN BİR ŞEHİR OLDU
Kapaklı Belediyesi tarafından ihale ile alınan yeni 800 adet çöp konteynırın dağıtımı yapıldı. Dağıtım hakkında bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, daha temiz bir Kapaklı için hep birlikte el ele verilmesi gerektiğini belirterek, “Kapaklı son yıllarda değişim ve gelişim gösteren ilçelerin başında gelen bir şehir oldu. Şehrin büyümesi ve gelişmesi ile birlikte bazı yeni talepler, beklentilerde ve ihtiyaçlar da doğmaya başlıyor. Bu ihtiyaçlardan birisi de çöp konteynırlarıydı. Hemşerilerimiz zaman zaman bu taleplerini bizlere iletiyorlardı, bizler de bu konuda geçici bir çözüm bulmak yerine kalıcı bir çalışma yaparak toplamda 800 yeni çöp konteynırı aldık. Alınan bu konteynırların vakit kaybetmeden dağıtımına başlandı” dedi.
KONTEYNIRLARA HALKIMIZ SAHİP ÇIKMALIDIR
Öncelikli amaçlarının tertemiz ve örnek bir ortamda yaşamak olduğunu kaydeden Mandalı, “Çocuklarımız ve geleceğimiz için, tertemiz bir kent yaratılabilmesi halkımızın da katkılarıyla olacaktır. Bunun için her binadan çıkan çöpleri tek büyük poşete koyarak konteynırlara koyunuz. Bu şekilde, binaların önlerinde çöpler yığılmayacak, pis koku ve çevre kirliliği yaratılmayacak. Plastik konteynırlara halkımız sahip çıkmalı ve temizliğine dikkat etmeli. İçine yanıcı maddeler atmamalı. Atılmasına izin vermemeli. Şimdiden gösterecekleri hassasiyet için halkımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.