Kapaklı Belediyesinden Ara Tatilde Çocuklara Yönelik Etkinlikler

Kapaklı Belediyesi tarafından eğitim öğretim dönemine verilen ara tatilde öğrencilere yönelik düzenlenen kültür sanat etkinlikleri Rafadan Tayfa çizgi filminin gösterilmesiyle devam etti. Atatürk Kültür Merkezi’ndeki konferans salonu ve cep sinemasını tamamen dolduran çocuklar, aileleriyle birlikte sevdikleri çizgi filmi izlemenin keyfini yaşadı.

Kapaklı Belediyesinden Ara Tatilde Çocuklara Yönelik Etkinlikler
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
17 Kasım 2022 Perşembe 11:47

Kapaklı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü düzenlediği tiyatro ve sinema etkinlikleriyle öğrencilere keyifli bir ara tatil yaşatıyor. Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikler kapsamında konferans salonu ve cep sinemasını tamamen dolduran çocuklar, aileleriyle birlikte sevdikleri “Rafadan Tayfa” adlı çizgi filmi keyifle izledi.

HANSEL VE GRETEL’İN MACERALARI OYUNU SAHNELENECEK

Çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikler kapsamında 17 Kasım Perşembe günü 13.30 ve 15.30 saatleri olmak üzere iki seans halinde Hansel ve Gretel’in Maceraları adlı oyun sahnelenecek. 18 Kasım Cuma günü saat 14.00’da Can Dostlar adlı sinema filminin gösterimi ile ara tatile özel düzenlenen etkinlikler sona erecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.