Kapaklı Belediyesi’nden E-Devlet Kapısına 2 Yeni Hizmet Daha

Kapaklı Belediyesi, yerel yönetim hizmetlerinin daha hızlı, kolay, etkin ve kaliteli bir şekilde yürütülmesi amacıyla e-Devlet kapısına iki yeni hizmet daha ekledi. Emlak Vergisi Bildirimi hizmeti ve Emlak Vergisi Bildirim Sureti (Rayiç Bedel) Belgesi Sorgulama hizmeti ile Kapaklı Belediyesi’nin e-Devlet kapısındaki hizmet sayısı dokuza çıktı

Kapaklı Belediyesi’nden E-Devlet Kapısına 2 Yeni Hizmet Daha
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
09 Nisan 2024 Salı 13:36

E-DEVLET KAPISINDAKİ HİZMET SAYISI 9 OLDU

Kapaklı Belediyesi, yenilikçi ve teknolojik çalışmalarına devam ediyor. Trakya’da E-Belediye Bilgi Sistemi’ni kullanmaya başlayan öncü ve ilk belediyelerden biri olan Kapaklı Belediyesi, kamu hizmetlerini en kolay ve etkin yoldan, kaliteli, hızlı, kesintisiz, güvenli ve düşük maliyetli bir şekilde elektronik ortamdan ulaştırılan ve kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan e-Devlet Kapısına iki yeni hizmet daha ekleyerek hizmet sayısını dokuza çıkardı.

EMLAK VERGİSİ BİLDİRİMİ HİZMETİ

Yeni eklenen Emlak Vergisi Bildirimi hizmeti ile vatandaşlar Kapaklı sınırları içerisinde kendi adına edindikleri taşınmazlara ait Emlak Vergi Bildirimlerini belediyeye gelmeden e-Devlet Kapısı üzerinden verebilecek.

Emlak Vergisi Bildirim Sureti (Rayiç Bedel) Belgesi Sorgulama hizmeti ile de vatandaşlar, Tapu Müdürlükleri, Noterler, Elektrik, Su ve Doğalgaz İdareleri, Vergi Daireleri, Sosyal Yardımlaşma Kurumları ve diğer kurumlara verilmek üzere Emlak Vergisi Bildirim Sureti (Rayiç Bedel) Belgesini karekod ve barkotlu olarak belediyeye gelmeden e-Devlet Kapısı üzerinden alabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.