Kapaklı Belediyesinden Öğretmenler Günü Kutlaması

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve belediye başkan yardımcıları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitimi Merkezi ve ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Kapaklı Belediyesinden Öğretmenler Günü Kutlaması
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Kasım 2022 Perşembe 22:49

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Millet Mektepleri Başöğretmenliği unvanının verilmesi dolayısıyla her yıl 24 Kasım tarihinde kutlanan Öğretmenler Günü ilçemizde de bir dizi etkinlik ile kutlandı. Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ve Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen kutlama programının ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve belediye başkan yardımcıları öğretmenleri görev yerlerinde ziyaret etti.

BAŞKAN ÇETİN, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DANIŞMAZ’I ZİYARET ETTİ

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Çiçek takdiminin ardından pasta keserek İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve onun nezdinde tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü tebrik eden Başkan Çetin, müdürlük personelini de ziyaret ederek çiçek takdim etti ve kolaylıklar diledi.

BAŞKAN YARDIMCILARI OKULLARI TEK TEK GEZDİ

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Çevik, Halil Yıldırım, Nihat Toprak, Ramazan Tahir Eke, Ruhi Özden ve Serpil Sevgi İlçe Halk Eğitimi Merkezi ve ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi ve öğretmenlere çiçek takdim ederek günlerini tebrik etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.