Kapaklı Belediyesi’nden teknolojik destek

Kapaklı Belediyesi eğitime verdiği destek çerçevesinde Gazi İlköğretim Okulu’na bilgisayar, yazıcı, projeksiyon ve perde verdi.

Kapaklı Belediyesi’nden teknolojik destek
21 Aralık 2010 Salı 00:00

Kapaklı Belediyesi eğitime yaptığı katkılara bir yenisini ekledi. Belediye tarafından Kapaklı Gazi İlköğretim Okulu idarecilerinin istekleri doğrultusunda Kapaklı Gazi İlköğretim Okulu’na 5 adet bilgisayar, 5 adet yazıcı, 4 adet projeksiyon cihazı ve 4 adet perde verildi. Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Murat Öz okula verilen bilgisayarları, yazıcıları, projeksiyon cihazları ve perdeleri Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’dan teslim alırken, Müdür Yardımcıları da teslim sırasında hazır bulundu

EĞİTİM GEREKLİ
    Okul Müdürü Murat Öz’ün kendilerine yapmış olduğu dilekçeli başvuru doğrultusunda okula bilgisayar, yazıcı, projeksiyon cihazı ve perde aldıklarını belirten İrfan Mandalı, eğitime verdikleri desteğin artarak devam edeceğini söyleyerek, "Eğitimin daha iyi bireyler yetiştirebilmek için gerekli. Biz Türkiye Cumhuriyeti’ne yaraşır bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Yazışmalar doğrultusunda bize gelen dilekçeleri daha hızlı bir şekilde değerlendirerek gereğini en kısa sürede yapma arayışı içerisindeyiz" diye konuştu.
 
MÜDÜR TEŞEKKÜR ETTİ
    Okul Müdürü Murat Öz ise okula verilen cihazlar için öncelikle başkanımıza çok teşekkür ederken, "Ne zaman bir şeylere ihtiyacımız olsa her zaman yanımızda oldu. Kısacası eğitime vermiş olduğunuz desteklerden dolayı size tekrardan teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN’DAN SINAV
    Belediye Başkanı İrfan Mandalı daha sonra sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenlere iyi dersler diledi. Mandalı, dolaştığı sınıflarda öğrencilerden gösterdiği yerleri okumalarını istedikten sonra öğrencileri küçük bir sınava da tabi tutarken, öğrenciler de başkanın gösterdiği yerleri okuyarak yapılan küçük imtihandan geçti. Mandalı son olarak okul bahçesindeki öğrencilerin hal ve hatırını sorup bir süre sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.