Kapaklı Mezarlığı modern görünüme kavuşturuluyor

Kapaklı’da İlçe Mezarlığı’nın daha modern bir görünüme kavuşması adına yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Kapaklı Mezarlığı modern görünüme kavuşturuluyor
10 Ekim 2013 Perşembe 08:00

Kapaklı Belediyesi tarafından İlçe Mezarlığı’nın daha modern bir görünüme kavuşması adına yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Tek gayelerinin Kapaklı halkının refahını sağlamak olduğunu belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Kapaklı halkı her şeyin en iyisine layıktır" diye konuştu.

MEZARLIK DÜZENLENİYOR

Kapaklı'da Belediye Ekipleri İlçe Mezarlığı içinde çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Mezarlık içerisine vatandaşların cenazelerde ve kabir ziyaretlerinde mevlit okutmaları ya da pilav dağıtımı gibi durumlarda daha rahat edebilmeleri amacıyla mezarlık içerisine kamelyalar konulduğunu ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bundan sonraki süreçte de İlçe Mezarlığı’nın temizliği ve bakımının düzenli olarak yapılmaya devam edeceğini belirtti.

KAPAKLI HALKI EN İYİSİNE LAYIK
Yaptıkları tüm çalışmaların Kapaklı halkının daha huzurlu ve daha refah bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Belediye olarak asli görevlerimiz olan altyapı ve yol çalışmalarında büyük bir ilerleme kaydettik. Eğitim, spor ve sosyokültürel anlamda da önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Kapaklı halkı her şeyin en iyisine layıktır" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.