Kapaklı Polis Merkezi açıldı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Kapaklı Polis Merkezi Binası gerçekleştirilen törenle resmi olarak hizmete girdi.

Kapaklı Polis Merkezi açıldı
15 Aralık 2010 Çarşamba 00:00

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Kapaklı Polis Merkezi Binası Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek’in de katıldığı bir törenle açıldı. Gerçekleştirilen törene Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek’in yanı sıra Jandarma Alay Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Ali Bayar, Tekirdağ Emniyet Müdürü Nejdet Çelikbilek, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aykut Atmaca, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, İl Genel Başkan Vekili Zeki Gürcün, Kapaklı Karakol Amiri Sedat Kayrak ve daha birçok konuk katıldı. Açılışı gerçekleştiren Vali Kemelek, açılış konuşmasında binanın tüm Çerkezköy ve Kapaklı halkına hayırlı olmasını diledi.

KAPAKLI ARTIK POLİSE EMANET
    İlk olarak Karakol Binası’nı gezen Vali Kemelek ve konuklar ardından binanın Toplantı Salonu'na geçti. Burada bir konuşma yapan Vali Kemelek, Kapaklı’da asayişin Jandarmadan Polise geçtiğini hatırlatarak, bu çerçevede Kapaklı’da artık polisin hizmet vereceğini dile getirdi. Kemelek konuşmasının devamında, polis ve jandarmanın halkın güvenliği ile asayişin teminini sağlayan iki kardeş kurum olduğuna dikkat çekerken, bu kurumların halkın güvenliği ve huzuru açısından çok önemli olduğunu ifade etti.

EMEĞİ OLAN HERKESİ KUTLADI
    Kapaklı’daki Polis Karakolu'nun bu günden itibaren resmen hizmete girdiğini söyleyen Vali Kemelek, konuşmasının devamında Kapaklı’nın gelişiminden bahsederek "Bina gerçekten çok şık. Karakoldan öte Emniyet Binası gibi olmuş. Binanın yapımında emeği olan herkesi kutluyorum. Umarım Kapaklı bundan sonra daha huzurlu bir kent olur. Kapaklı’nın nüfusu birçok il merkezine göre daha fazla. Vatandaşlarımız daha modern bir şekilde yaşamayı hak ediyor ve böyle bir hizmeti almaları da haklarıdır" diye konuştu.
Önceki dönemde Kapaklı’da asayişi sağlayan Jandarma Birliği’nin farklı bir yerde görev yapacağını hatırlatan Kemelek, jandarmaya hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek "Omuz omuza, devlet millet gücüyle hareket edeceğiz" ifadesini kullandı.

BÖLGE METROPOLLEŞİYOR
    Çerkezköy ile çevre belde belediyelerin artık metropolleştiğini de kaydeden Vali Kemelek, "Bu bölgede bir yeri ayırt etmek çok zor. Çerkezköy, Kapaklı, Kızılpınar, Veliköy artık iç içe geçmiş durumda. Burası böyle bir yapı içinde büyüyor" dedi ve kamu hizmetlerinin önemine vurgu yaptı. Kemelek ayrıca Kapaklı’da hizmete giren Karakol Binası için "Biz fazla masraf yapmadık" ifadesini kullanırken, önümüzdeki yaz karakola takviye yaparak daha da güçlendireceklerini, MOBESE kameralarının da sayısını arttırıp Kapaklı’nın kent görünümüne kavuşacağını dile getirdi.
   
PERSONEL TAKVİYESİ OLACAK
    Basın mensuplarının "Şu anda Kapaklı’da kaç personel görev yapıyor?" sorusu üzerine söz alan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman Kapaklı’da şuan itibariyle 60 personelin görev yaptığını belirtirken, bu sayıyı arttırmayı düşündüklerini söyledi ve "Ne kadar çok personel olursa o kadar iyi" açıklamasında bulundu. Dalman’dan sonra konuyla ilgili bir açıklama yapan Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Nejdet Çelikbilek de atamaların Haziran ayı içinde olacağını söyledi ve "İlk kararnamede atamaları gerçekleştireceğiz. Çerkezköy büyüyen ancak sorunlarla birlikte büyüyen bir bölge" dedi.
Kemelek ve Çelikbilek düzenlenen basın toplantısında ayrıca yerel yönetimlerin yapım masraflarında gösterdikleri yardımlardan ötürü de yönetimlere teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.