Kapaklı Şehir Stadı’na FİFA’dan onay geldi

Kapaklı Belediyesi tarafından yapımı bir süre önce tamamlanarak hizmet giren Kapaklı Şehir Stadı’nın zemini ve alt yapısı FİFA’nın onayını alarak sayılı sahalar arasına girdi.

Kapaklı Şehir Stadı’na FİFA’dan onay geldi
27 Eylül 2013 Cuma 08:08

BAŞARILARLA İLÇEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yaptığı açıklamada “İlçemize böylesine önemli bir sahayı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yıllardır toprak sahamızda ter akıtan gençlerimiz artık FİFA standartlarında bir sahada sporlarını yapabilecekler. Onlardan isteğimiz sağladığımız bu olanakları en iyi şekilde değerlendirerek gösterecekleri başarılarla İlçemizi en iyi şekilde temsil etmeleridir. Kapaklı Şehir Stadı projesinde 12 bin metrekare alan üzerinde, 9 bin 515 metrekaresi i sentetik çim oyun alanı ve etrafı koşu pisti olacak şekilde yapıldı. Ayrıca 6 metrelik tel örgü ile etrafı çevrildi. Yedek kulübeleri ve aydınlatma çalışmaları tamamlandı” dedi.

SPORDA BİR EĞİTİM DALIDIR
Spora desteklerini imkanlar ölçüsünde sürdüreceklerini ifade eden Başkan Mandalı “Geleceğin teminatı olan gençlerimizin iyi eğitim almasının sadece okullarda verilen eğitimlerle değil, aynı zamanda sportif aktivitelerle de desteklenmesi gerekmektedir. Sporda bir eğitim dalıdır, spor insana sağlık, ahlak ve güven katmaktadır. Biz geleceğin sağlıklı nesillerinin yetişmesinde eğitimin sporla desteklenmesinin gerekliliğine inanıyoruz. Spor, gençlerimizin yalnızca fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmakla kalmaz, onlara planlı ve düzenli bir şekilde grup çalışması yapabilme kabiliyeti de kazandırır” diye konuştu.

İLK KARŞILAŞMA 29 EYLÜL PAZAR GÜNÜ
Sporun, gençlerin geleceğine hizmet için önemli bir araç olduğunu sözlerine ekleyen Mandalı, “Amatör ruhun kuvvetine, takım çalışmasının yararlarına ve birlikte kazanılacak başarıların güzelliğine inanıyoruz. Bu sebeple de amatör sporun tüm dallarına önem veriyor ve gençlerimizi destekliyoruz. Sahanın kazandırılmasında emeği gecen herkese teşekkür ediyorum. Kapaklı Futbol Sahası’nda ilk resmi mücadele 29 Eylül Pazar günü Saat 13:00’da Sitespor ve Çukuryurtspor arasında yapılacak. Müsabakaya tüm sporseverleri davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esnaf - 11 yıl önce
çerkıezköyde stad yok, taa organizede bir tane var. bırak stadı çoluk çocuk yürüyecek yol bile yok, kapaklı çerkezköyü solladı gidiyor bu nasıl ,işse...