Kapaklı’da Bayram Coşkusu 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Yaşanacak

Kapaklı Belediyesi tarafından, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenlenecek. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Çeşitli etkinlik ve atölye çalışmalarının olacağı, bayram coşkusunu doyasıya yaşayacağımız 23 Nisan Çocuk Şenliğimize tüm çocuklarımızı bekliyorum.” dedi.

Kapaklı’da Bayram Coşkusu 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Yaşanacak
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Nisan 2022 Perşembe 11:41

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Kapaklı Belediyesi tarafından 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenlenecek. 23 Nisan Cumartesi günü 13.00 ile 18.00 saatleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek şenlikte çocuklar, şişme balon, yüz boyama, atölye çalışmaları, maskotlar, survivor parkuru ve farklı etkinlikler ile bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.

“TÜM ÇOCUKLARIMIZI ŞENLİĞİMİZE BEKLİYORUM”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Milli iradenin temsil makamı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen ve dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı bu yıl ilçemizde coşku içerisinde kutlayacağız. Çocuklarımız çeşitli etkinlik ve atölye çalışmaları ile bayram sevincini doyasıya yaşayacak, güzel vakit geçirecekler. Tüm çocuklarımızı, 23 Nisan Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezimizde düzenleyeceğimiz 23 Nisan Çocuk Şenliğimize bekliyorum.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.