Kapaklı’da Cumhuriyetin 100.Yılı Kutlu törenlerle kutlandı

Bağımsızlığımızın nişanesi, hürriyetimizin sarsılmaz teminatı Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100’üncü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kapaklı’da büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Kapaklı’da Cumhuriyetin 100.Yılı Kutlu törenlerle kutlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Ekim 2023 Pazartesi 11:22

KUTLAMA PROGRAMI ÇELENKLERİN SUNULMASIYLA BAŞLADI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’te Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başladı. Kapaklı Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Kapaklı Belediyesi çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

TEBRİKAT TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

29 Ekim Pazar günü saat 09.30’da Kapaklı Kaymakamlığında tebrikat töreni düzenlendi. Burada Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, 3.Zırhlı Tugay temsilcisi Tank Kurmay Binbaşı Ramazan Kayalı ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tebrikleri kabul etti.

29 EKİM COŞKUSU İLÇE STADINDA YAŞANDI

Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlama etkinlikleri Kapaklı İlçe Stadyumu’nda devam etti. Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, 3.Zırhlı Tugay temsilcisi Tank Kurmay Binbaşı Ramazan Kayalı ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin burada tüm öğrencileri ve vatandaşları selamlayarak, alanda bulunanların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımız okunmasının ardından Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bando takımının gösterisi eşliğinde okulların geçit töreni gerçekleştirildi. Ardından Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

ÖĞRENCİLER ZEYBEK OYNADI

Kaymakam Gürdal’ın konuşmasının ardından Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ezel Alaylar ‘Bayrak’ adlı şiiri okudu. Ardından Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri zeybek gösterisini sundu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesinin ardından alkışlar eşliğinde yapılan muhteşem bayrak final ve 100. Yıl gösterisi ile kutlama programı sona erdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programına Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, 3.Zırhlı Tugay temsilcisi Tank Kurmay Binbaşı Ramazan Kayalı, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve binlerce vatandaş katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.