Kapaklı’da Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz “Sünnet Hizmeti” başvuruları başladı.

Kapaklı’da Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Haziran 2022 Cumartesi 10:46

Kapaklı sınırları içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin 5 yaşını doldurmuş ve üzeri çocuklarının yararlanabileceği kayıtlar 17 Haziran’da sona erecek.

BAŞVURULAR KAPAKLI İLETİŞİM MERKEZİ’NE YAPILACAK

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların her alanda yanlarında olmaya özen gösterdiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak, çocuklarımızın ve ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak amacıyla düzenleyeceğimiz bu etkinlik ile çocuklarımızın sünnet işlemlerini uzman hekimler eşliğinde ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz. Başvurular Kapaklı İletişim Merkezi başvuru masalarından dilekçe ile yapılacaktır. Sünnet işlemlerinin tamamlanmasının ardından sünnet olan yavrularımız için şölen düzenleyecek, yavrularımız ve aileleriyle bir araya geleceğiz.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.