Kapaklı’da Pınar Şenliği rüzgarı esti

Kapaklı Belediyesi tarafından kültür sanat etkinlikleri, çocuklara özel gösteriler, Sünnet Şöleni ve konserlerin gerçekleştirildiği 2.Kapaklı Pınar Şenliği ünlü şarkıcı Ersay Üner ve Resul Dindar’ın muhteşem konserleriyle sona erdi.

Kapaklı’da Pınar Şenliği rüzgarı esti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
02 Ağustos 2022 Salı 10:56

Pınar Bulvarı ve eski belediye meydanında 4 gün boyunca süren şenlik kapsamında üçüncü gün Ersay Üner, finalde ise Resul Dindar sahne aldı. Ünlü şarkıcılar Üner ve Dindar enerjileri, sahne performansları ve birbirinden güzel şarkılarıyla binlerce vatandaşa unutulmaz anlar yaşattı.

4 GÜN DÜZENLENDİ

Kapaklı Belediyesi tarafından kültür sanat etkinlikleri, çocuklara özel gösteriler, Sünnet Şöleni ve konserlerin gerçekleştirildiği 2.Kapaklı Pınar Şenliği 28-29-30-31 Temmuz tarihlerinde Pınar Bulvarı ve eski belediye meydanında düzenlendi.

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER SERGİLENDİ

Şenlik kapsamında Pınar Bulvarı’nda stantlar kurulurken, kadın kursiyerler el emeği göz nuru ürünlerini sergiledi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de stantları tek tek ziyaret ederek, hem ürünleri inceledi hem de stant sahipleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

2.Kapaklı Pınar Şenliği’nde çocuklara özel animasyon gösterileri, yüz boyama etkinlikleri ve palyaço gösterileri de gerçekleştirildi. Çocuklar, kendilerine özel düzenlenen etkinliklerde doyasıya eğlendi. Şenlik boyunca sahne alan sokak müzisyenleri de performanslarıyla şenlik alanını gezen vatandaşlara müzik ziyafeti sundu.

HATIRA STANTINDA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Şenlik boyunca Pınar Bulvarı'na kurulan hatıra standında vatandaşlar 2. Kapaklı Pınar Bulvarı hatıra fotoğrafı çektirdi.

SÜNNET ŞÖLENİ HEYECANI YAŞANDI

Coşkun Çelik Bandosu korteji ile başlayan, Uluslararası Dans ve Müzik Topluluğu, Kapaklı Halk Oyunları ve Saray Belediyesi Roman Halk Dansları Topluluğu ekiplerinin halk oyunları gösterileriyle renk kattığı, Kapaklı Sesini Arıyor finalistlerinin performanslarını bir kez daha sahnelediği 2.Kapaklı Pınar Şenliği kapsamında Sünnet Şöleni heyecanı da yaşandı. Kapaklı Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla sünnet işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirilen 700’e yakın çocuk ve ailesi şenliğin ikinci gününde ağırlandı. Atatürk Kültür Merkezi’nde sünnet çocuklarına özel eğlenceli şovların ardından mevlit okundu ve yemek ikram edildi. Daha sonra ise fotoğraf çekimi yapıldı ve kortej gerçekleştirildi. Akşam ise sünnet çocuklarının kınası yakılırken, ünlü şarkıcı Sami Levi sahne aldı.

DOĞUKAN ALSAY SAHNE ŞOVLARIYLA ŞENLİĞE RENK KATTI

Ünlü sunucu ve şovmen “Sahne Adamı” Doğukan Alsay 4 gün boyunca konser alanında interaktif şovlarıyla, DJ performansları ve ışık gösterileriyle 2.Kapaklı Pınar Şenliği’ne renk kattı.

ERSAY ÜNER SEVİLEN ŞARKILARINI SESLENDİRDİ

2.Kapaklı Pınar Şenliği’nin üçüncü günü ünlü şarkıcı Ersay Üner sahne aldı. Üner, dillere pelesenk olmuş, unutulmaz şarkılarını konser alanını dolduran binlerce kişi için seslendirdi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in de seyrettiği konser sonunda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından ünlü şarkıcı Ersay Üner’e çiçek ve şilt takdim edildi.

RESUL DİNDAR KONSERİYLE COŞKU ZİRVE YAPTI

2.Kapaklı Pınar Şenliği’nin finali binlerce kişinin katıldığı Resul Dindar konseriyle yapıldı. Ünlü şarkıcı Resul Dindar, birbirinden güzel şarkılarıyla katılımcılara müzik ziyafeti sunarken, kemençe ve tulumla yapılan sahne şovları ile coşku zirve yaptı. Sahnede sempatik tavırları ve enerjisi ile seyirciyi mest eden ünlü şarkıcı Dindar, sahneden inerek, hayranlarıyla kucaklaştı ve fotoğraf çektirdi.

Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’ın da seyrettiği konser sonunda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından ünlü şarkıcı Resul Dindar’a çiçek ve şilt takdim edildi.

“SİZLERE HİZMETKAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, şenliğin kapanış konuşmasında, “Kapaklı’da değişim ve gelişim diyerek göreve geldik. Çok büyük bir destek alarak göreve geldikten hemen sonra Kapaklı’nın temel sorunlarını ekibimizle, mesai arkadaşlarımızla masaya yatırdık. Pandemiye, ekonomik şartlara rağmen Kapaklı’da bir dönüşümü sizlere sunmaya çalıştık. Sadece altyapı üstyapıyla değil, aynı zamanda 81 ilden buraya ekmek davası için gelmiş olan, komşuluk hukukuyla kardeşçe yaşadığımız ilçemizde kültürel ve sosyal birlikteliği pekiştirmek adına önemli çalışmalar yaptık. 4 gün boyunca olan Pınar Bulvarımızda vatandaşlarımız trafik olmadan bir caddede yürümenin, vakit geçirmenin keyfini yaşadı. Komşu ilçelerden gelen misafirlerimiz ‘adeta sahil kasabasındayız sanki’ dediler. Pınar Bulvarımız ışıl ışıl görüntüsü, sıcacık insanlarıyla bölgemizde ses getirdi. Maksadımız ilçemizin adını ülkemizde daha çok duyurmak. Sizlerin her şeyin en iyisine layık olduğunuzu biliyor, bu sorumluluk ve bilinçle sizlere hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmasının ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ünlü şovmen Doğukan Alsay’a çiçek ve şilt takdim edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.