Kapaklı’da Termal Su aranacak

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’ne yaptığı ziyarette MTA Genel Müdürü Cengiz Erdem ile Kapaklı’da bulunan ‘Sıcak Termal Su’ sondaj çalışmalarının protokolünü imzaladı.

Kapaklı’da Termal Su aranacak
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Kasım 2020 Çarşamba 11:18


Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik ile beraber gerçekleştirdiği Ankara seyahatinde Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürü Cengiz Erdem’i ziyaret etti.
TERMAL SU SONDAJ ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK
Başkan Mustafa Çetin, ziyarette MTA Genel Müdürü Erdem ile Kapaklı’da daha önce bulunan termal su ile ilgili görüştü. Karşılıklı görüşmelerin ardından ilçede tespit edilen termal suyun sondaj çalışmaları ile çıkarılması için hazırlanan protokol imzalandı.
Protokolün ardından açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ‘İlçemiz, bölgemiz, ülkemiz için hayırlı bir adıma vesile olacağız. Bugün yapacağımız protokolle önümüzdeki ay itibari ile MTA kuyu çalışmalarına başlayacak. İnşallah Allah tamamına erdirir. İnşallah kaliteli, debisi yüksek, sıcaklığı yüksek bir suya erişiriz. İlçemize hem ekonomik hem de sosyal anlamda önemli bir katkıyı kazandırmış oluruz. Termal su Kapaklımıza değer katacak, kentimiz ve bölgemizin turizm değeri artacak. MTA Genel Müdürümüz sayın Cengiz Erdem beyefendiye gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum. Termal su, Kapaklımız için inşallah hayırlara vesile olur’ dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.