Kapaklı’da yeni park projesi başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından İsmet Paşa Mahallesi’ne yapılacak olan İsmet Paşa Parkı’nın yapım çalışmalarına başlandı Yapılacak İsmet Paşa Mahallesi Parkı’nın proje alanının 17 bin 050 m2 olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Konut yaşamına uygun, vatandaşlarımızın aile bireylerine uygun beraber kaliteli vakit geçirebilecekleri, çağdaş yaşam ihtiyaçları önceliği verilerek, açık park projesi tasarladık ve yapımına başladık. Yapımına başlanan İsmet Paşa Parkı’nda 1 adet büfe, 1 adet park ve hizmet birimi (Kulis, tuvalet, gözlem odası ) 1 adet su deposu, Anfi sahnesi ve oturma alanları ve havuz, bisiklet yolu ve yürüyüş yolları yer alıyor. Burada vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla gelecekleri ve dinlenebilecekleri bir ortam hazırlayacağız‘’ dedi.

Kapaklı’da yeni park projesi başladı
24 Ağustos 2013 Cumartesi 08:25

Başkan Mandalı yaptığı açıklamasında ‘’Şehir parkları insanların nefes almalarını sağlar. Şehrin içinde yer almasına rağmen gürültüden, karmaşadan, düzensizlikten uzaktır. Şehir dışına çıkamayan vatandaşlarımızın imdadına koşar. Büyük şehirde yaşayan insanların psikolojileri diğer şehirlerde yaşayan insanlara göre daha kolay bozulabildiği için parkların getireceği sosyal etkileşimler ve toplumsal birliktelikler için faydalıdır’’ ifadelerini kullandı.
Parklar aynı zamanda sosyal alanlar olarak da sık kullanılır diyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Çocuklarımızın ve ailelerimizin sosyalleşmeleri için en uygun alanlar arasında yer alır. Bu alanlar ilçemizde yaşayan her türden vatandaşımıza hitap ettiği için ‘Zengini, fakiri, yaşlısı) toplumsal anlamda eşitliğin doğal olarak bulunduğu mekânlardan biridir’’ açıklamasını yaptı.

PARK PROJELERİMİZİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR


Yeni parkların Kapaklı için bir ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Başkan Mandalı,” İlçemizde yeni parklar önemli bir ihtiyaç olduğu için yapıldı. İlçemizin her köşesinde vatandaşlarımızın rahat edebilmelerini amaçlayarak yaptığımız alanlar bu bağlamda misyonunu tam olarak gerçekleştirmiştir” dedi.
Her gün parklara akın eden binlerce kişiyi gördükçe heyecan duyduklarının altını çizen Mandalı, vatandaşların hayır dualarının bile kendilerini mutlu etmeye yettiğini aktardı. Büyük parklar konusunda çalışmaların sürdüğünü ileten Başkan Mandalı, "Mevcut parklarımıza olan yoğun teveccüh bizim daha başka yerlerde de park açmamız için bize yol haritası oldu. Bu kapsamda diğer büyük park projelerimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Bu park projelerimizde sona erince ilçemizde yaşayan vatandaşlar için vazgeçilmez alanlar ortaya çıkacaktır” şeklinde konuştu.

VATANDAŞLARIMIZIN İLGİSİ EN BÜYÜK MUTLULUĞUMUZ

Kapaklı Belediyesi’nin büyük parklar konusunda başından bu yana ciddi bir çalışma içinde olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, " İlçemizde yeşil alanlar konusunda önemli bir çalışma içinde girdik. Bu kapsamda ilçemizin dört bir yanına yeni parklar yaptık. Parkları yapmamızdaki temel amaç ise vatandaşlarımızın rahatça evlerinden yaya olarak da park alanlarına gitmesidir. Bu hedef doğrultusunda ardı arkasına yapılan parklar hedeflerine ulaştı. Her gün binlerce vatandaşımız parklarımıza giderek vakit geçiriyorlar. Ayrıca giden vatandaşlarımız da memnuniyetlerini bize anlatıyorlar. Bu durum bizleri daha çok mutlu ediyor. Bu hizmetin giderek yayılmasını hedefleyerek yeni parklarımız için de çalışmalarımız devam ediyor. Parklarımız bittikten sonra bulundukları alana daha çok fayda sağlayacak’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
koca pomak - 11 yıl önce
yürü be başkan oylar ve gönüller seninle
Avatar
vatandaş - 11 yıl önce
kapaklı lı seni seviyor başkan. hizmete devam. nereden olursa olsun yanındayız.
Avatar
vatandaş - 11 yıl önce
çerkezköylüde artık hava almak için kapaklıya gider nede olsa bizim başkan sadece yol yapıp sonra söküyo başka bişeye baktıgı yok