Kapaklı’nın bütçesi 62 Milyon TL’ye yükseltildi

Kapaklı Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2.oturumu Perşembe günü gerçekleştirildi. Toplantıda 62 milyon TL olarak açıklanan 2014 bütçesi oy birliği ile kabul edilirken, 2014 Yılı Mali Gelir Tarifelerinde ise, su ücreti ve katılım payı dışında, geçtiğimiz yıl uygulamada olan tariflerin geneline yüzde 10 zam yapılması uygun görüldü.

Kapaklı’nın bütçesi 62 Milyon TL’ye yükseltildi
16 Kasım 2013 Cumartesi 07:46

TOPLANTI ÖNCEKİ GÜN YAPILDI
Kapaklı Belediyesi, Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2.oturumunu Perşembe günü gerçekleştirdi.  Saat 14.00’da başlayan ve beş Meclis Üyesi’nin katılmadığı toplantıda, 2014 Yılı Mali Gelir Gider Bütçesi, Gelir Tarifeleri ve 2014 Mali yılında görev yapacak İtfaiye ve Zabıta memurlarına verilecek olan fazla mesai ücretinin belirlenmesi konuları ile ilgili olarak komisyonun verdiği kararlar görüşüldü.

2014 YILI BÜTÇESİ 62 MİLYON TL
Toplantıda ilk olarak, Plan Bütçe Komisyonu’nun 2014 Yılı Mali Gelir Gider Bütçesi ile ilgili verdiği karar görüşüldü. Yapılan bilgilendirmede, bütçenin, Karaağaç Belediyesi de dahil olmak üzere 62 milyon TL olduğu kaydedilirken, bu rakamın geçtiğimiz yıl 42 milyon TL olduğu da belirtildi. Yapılan görüşmenin ardından 62 milyon TL olarak açıklanan 2014 yılı bütçesi oy birliği ile kabul edildi.

TARİFELERİN GENELİNE YÜZDE 10 ZAM
Toplantının devamında, Plan Bütçe Komisyonu’nun 2014 Yılı Mali Gelir Tarifeleri ile ilgili verdiği karar görüşülürken, konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, su ücreti ve katılım payı dışında, geçtiğimiz yıl uygulamada olan tariflerin geneline yüzde 10 zam yapıldığı ifade edildi. Bu karar da oy birliği ile kabul edildi.

ÜST SINIR UYGUN BULUNDU
Başkan Mandalı ve Meclis Üyeleri son olarak 2014 Mali yılında görev yapacak İtfaiye ve Zabıta memurlarına verilecek olan fazla mesai ücretinin belirlenmesi ile ilgili verilen kararı görüştü. Komisyon verdiği kararda, Mali yılında görev yapacak İtfaiye ve Zabıta memurlarına verilecek olan fazla çalışma ücretinin 2014 yılı mali bütçe kanununda belirlenen üst sınırı olmasını uygun buldu. Bu karar da oy birliği ile kabul edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.