Kapaklı’nın sağlık reçetesi bizde

Karaağaç Belediye Başkanı ve Kapaklı MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel, esnaf ziyaretlerinde sağlık projelerini anlattı ve seçilirse Kapaklı’ya yeni bir hastane sözü verdi.

Kapaklı’nın sağlık reçetesi bizde
28 Şubat 2014 Cuma 07:34

Karaağaç Belediye Başkanı ve MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel seçim ziyaretlerine hız verdi. Gerçekleştirdiği seçim ziyaretleri sırasında halkın sorun ve taleplerini dinleyen Dr. Yücel, kendilerine seçildiği takdirde yeni bir hastane yapacağının sözünü verdi.

200 YATAK KAPASİTELİ BİR HASTANE YAPACAĞIZ

Halkın sorularını yanıtlayan Kapaklı MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel, “Beş yıldır Karaağaç’a, Belediye Başkanı olarak hizmet veriyorum. Dar bütçelerle en iyi hizmetleri sundum. Karaağaç’a yaptıklarım arasında bir köprü, 26 km yol, 1 tane de Organize Sanayi Bölgesi’ne Jandarma Karakolu var. Karakol şu an Kapaklı’nın hizmetinde” dedi ve ekledi: “Yarın seçilirsem, Belediye Hastanesi projemi hayata geçireceğim. Yerini Belediye’nin vereceği, müteahhitliğini Organize Sanayi Bölgesi’nin yapacağı bir hastane olacak. Sağlık Bakanlığı’nın hizmetine sunulacak hastanede geniş kapsamlı poliklinik hizmeti verilecek, Yoğun Bakım ve Acil Servis üniteleri olacak.”
SIKINTILAR BİTECEK
Hastane sözünü vatandaşa veren Başkan Yücel,  sadece sağlık alanında değil, Kapaklı için her konuda çözüm getirecek projelerinin olduğunu, bunlardan sadece bir tanesinin bu olduğunu ekledi. Başkan Yücel, “Bu sayede hastalarımız tedavilerini ilçemizdeki mevcut hastane de yaptırabilecekler, insan hayatı için önem arz eden acil müdahalelerdeki zaman kayıplarının da önüne geçilecektir. Halkımızın hak ettiği gibi bir sağlık hizmetinden faydalanması adına bu proje bizler için çok büyük önem arz etmektedir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
karamürselli - 10 yıl önce
kapaklıyı karağaca benzetti bak işine özkan bey işin ciddiyetinde değilsin