Kapaklı’ya 3 Yeni Park

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentimize yeni park ve sosyal yaşam alanlarını kazandırmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte vakitlerini değerlendirebilmeleri adına yapımına başlanan Kazım Karabekir Mahallesi Gazi Nebi Sınık Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Tahtacılar Sokak Parkı ve Ali Baba Parkı’nda çalışmalarda sona gelindi

Kapaklı’ya 3 Yeni Park
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Ağustos 2020 Perşembe 11:25


Kazım Karabekir Mahallesi’nde İlçe Jandarma Komutanlığı yanında bulunan 2 bin 486 metrekare alana sahip Gazi Nebi Sınık Parkı ve Cumhuriyet Mahallesi Tahtacılar Sokak üzerinde bulunan bin 930 metrekare alana sahip Tahtacılar Sokak Parkı’nda oyun gruplarının ve spor aletlerinin monte edilmesinin ardından alanda peyzaj ve düzenleme çalışmaları yapılacak.  Ayrıca Cumhuriyet Mahallesi Coşkun Sokak’ta bulunan Ali Baba Parkı devam eden yenileme çalışmalarının ardından mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.
“PARKLARIMIZ ÇOCUKLARIMIZA VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Kent genelinde devam eden park çalışmalarıyla ilgili konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parklarımız ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımıza ilçemiz genelinde devam ediyoruz. Parklarımızı özellikle günümüze yakışır bir şekilde, sadece çocuk oyun alanı ile sınırlı değil,  içerisinde spor alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları gibi çeşitlilikle donatıp vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın hoşça vakit geçirebileceği şekilde tasarlıyoruz.  Bu kapsamda yenileme çalışması yaptığımız Bülent Ecevit Parkımız vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bir sosyal yaşam alanı haline geldi. Yine Kazım Karabekir Mahallesi’nde Gazi Nebi Sınık Parkı ve Cumhuriyet Mahallesi’nde Tahtacılar Sokak Parkı ve Ali Baba parklarımızda çalışmalarımızda sona geldik. Şehrimizi geleceğe hazırlamak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Kapaklı bırakmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Parklarımız çocuklarımıza ve ilçemize hayırlı olsun.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.