Kapaklı’ya kamyon hibesi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in girişimleriyle Türkiye Belediyeler Birliği tarafından belediyemize son model BMC marka damperli kamyon hibe edildi.

Kapaklı’ya kamyon hibesi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
02 Nisan 2021 Cuma 20:50


“İLÇEMİZE VE BELEDİYEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Araç filomuza yeni bir araç katarak güçlenmeye devam ediyoruz. Türkiye Belediyeler Birliği vasıtasıyla yüzde yüz hibeli 2021 model damberli kamyonu belediyemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda bizlere destek veren TBMM Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop hocamıza, Milletvekillerimiz Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül’e, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin Hanımefendi’ye teşekkürlerimi borç biliyorum. Hibe kamyonumuz ilçemize ve belediyemize hayırlı olsun.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.