Kapaklı’ya sosyal tesisler kazandıracağız

Esnaf ziyaretlerine hafta içinde hız kesmeden devam eden Karaağaç Belediye Başkanı ve Kapaklı MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel Kapaklı’nın her bölgesinde sosyal tesislerin tam donanımlı olarak kurulacağı müjdesini verdi

Kapaklı’ya sosyal tesisler kazandıracağız
03 Mart 2014 Pazartesi 07:26

HER BÖLGEDE SOSYAL ALANLAR OLUŞTURACAĞIZ
Kapaklı’da sosyal donatının çok az olduğunu belirten Başkan Yücel , “’Güler yüzlü bir Kapaklı’ sloganıyla yola çıktık. Gerçekleştirebilmemiz için en önemli unsurlardan biri sosyal tesisler. Halkımızın huzur ve güven içerisinde ailesi ile birlikte vakit geçirebileceği ve spor yapabileceği park alanları, çay bahçeleri ve gençlerimizin rahat bir şekilde spor yapabilmesi için halı saha projelerimizi tamamladık. Kapaklı halkı için göreve hazırız“ dedi.
“PROJELERİMİZ HAYAL DEĞİL
 “ Kapaklı için aday adaylarına bakacaksınız, vizyonlarına bakacaksınız, tecrübelerine bakacaksınız” diyen MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel, “Beş yıllık Karaağaç tecrübem var, projeleri gerçekleştirecek hem bütçemiz hem de gücümüz var. Ekibimiz güçlü ve alanlarında uzman kişilerden oluşmakta. Amacımız Kapaklı’yı Tekirdağ’ın en marka ve en güler yüzlü ilçesi yapmak. Projelerimiz hayal değil. Hep beraber inşallah bu projeleri gerçekleştireceğiz“ ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.