Karaağaç Meclisi 5 dakikada tamamlandı

Karaağaç Belediyesi 2013 yılı Ekim ayı olağan Meclis toplantısının ilk oturumu Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Toplam 3 gündem maddesinin görüşüldüğü ve tamamının komisyonlara havale edildiği Meclis toplantısında okullardan gelen birçok yardım dilekçesi de ilgili komisyona havale edildi.

Karaağaç Meclisi 5 dakikada tamamlandı
03 Ekim 2013 Perşembe 07:40

MECLİS TOPLANTISI SAAT 10.00’DA YAPILDI

Karaağaç Belediyesi 2013 yılı Ekim ayı olağan Meclis toplantısının ilk oturumu Belediye Başkanı Özkan Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Önceki gün saat 10.00’da Karaağaç Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen meclis toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İlk olarak Şefik Seren Gökkaya’nın kendi isminin sokak, cadde veya mahallelere verilmesine ilişkin madde oy birliğiyle İmar Komisyonu’na havale edildi. İmar Komisyonu'na havale edilen bir diğer madde ise Karaağaç’ta kurulması planlanan Pazar yeri ve Küçük Sanayi Sitesi’nin yerinin belirlenmesini içeren madde oldu.

YARDIM TALEPLERİ KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

Son madde ise yardım talep dilekçelerinin görüşülmesi oldu. İrfan Fatma Mandalı İlkokul’undan gelen ‘Okullar’ da Hayat Olsun’ projesi kapsamında eğitim öğretim kalitesinin artırılmasına yönelik plazma TV ve tablet bilgisayar alınmasının, Yanıkağıl ilk ve ortaokulunun Hayat Boyu Öğrenme Programı çerçevesinde yurtdışından gelecek 22 yabancı öğrenci için 5 günlüğüne 14 mobilya masası ve 28 sandalye, kürsü, ses sistemi, koltuk, kırmızı halı talebi, yine aynı okulun 4 adet projeksiyon cihazı  ve 20 tahta sandalye talebi, Bahçeağıl Ortaokulu'nun 60 adet masa ve sıra talebi, Tekirdağ İmam Hatip Okulları Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından 21 derslikli İmam Hatip Ortaokulu inşaatının işçilik masraflarının karşılanmasına ilişkin talebi oy birliğiyle plan bütçe komisyonuna havale edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.