Karaağaç son toplantısını yaptı

Karaağaç Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu dün Belediye Başkanı Özkan Yücel Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Plan bütçe komisyonuna havale edilen tek maddenin görüşülerek karara bağlanmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Karaağaç’a gelmesini değerlendiren Yücel, “Yağmurun altında saatlerce bekleyen Karaağaç ve Kapaklılı hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Özellikle tüm kesimden insanların olması beni son derece mutlu etti ve bu coşkuyla eserimizin halkımızın hizmetine açılması da çok güzel oldu” dedi

Karaağaç son toplantısını yaptı
08 Mart 2014 Cumartesi 07:22

TEK GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ
Karaağaç Belediyesi Mart Ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu dün saat 10.00’da yapılarak tamamlandı. Karağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel Başkanlığı’nda yapılan toplantıya Şahin Salgar dışında diğer tüm meclis üyeleri eksiksiz katıldı. Plan ve Bütçe komisyonuna havale edilen gündem maddesi görüşmeye alındı. Tek maddenin yer aldığı toplantıda komisyon kararına göre, 5393 sayılı Belediye Kanununun Muhasebe yönetmeliğinin 36.maddesi gereği münakale yapılması bazı kalemlerde ödenek yetmediğinden dolayı kalemler arası aktarma ve münakale yapılmasının komisyonca uygun görüldüğü ifade edildi.
MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Komisyon kararının okunmasının ardından meclis üyeleri de komisyon kararını oy birliğiyle kabul ederek karara bağlamış oldular. Tek gündem maddesinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından Karaağaç Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısı da son ermiş oldu. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Kapaklı’nın mahallesi olacak Karaağaç Belediyesi de bu sayede belediye olarak son toplantılarını yapmış oldular. Toplantının ardından Belediye Başkanı Özkan Yücel, 5 yıl boyunca birlikte çalıştıkları meclis üyelerine çalışma ve desteklerinden dolayı tek tek teşekkür etti.
GENEL BAŞKANIMIZIN GELMESİ BİZLERİ SON DERECE MUTLU ETTİ
Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, toplantı çıkışında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Karaağaç’a gelmesini değerlendirdi. Yücel yaptığı konuşmada, “genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Karaağaç’ımıza gelmesi bizleri çok mutlu etti. 2013 yılında kapanan belediyelerin yeniden açılmasıyla ilgili bir sözü vardı. MHP’nin tek başına iktidarında kendisi söz vermişti ve en azından o sözünü belediye ziyaretiyle kendisine hatırlattık. Bu müjdeyi bizlere kendisi haber vermişti ve o günde tüm karaağaç hemşerilerimize müjdelemiş oldu” dedi.
HÜZÜNLÜYÜZ VE KAPANAN BİR YERDEYİZ
Karaağaç Belediyesi köprüsü ile Belediye isminin ölümsüzleştirildiğini sözlerine ekleyen Başkan Yücel, “Hüzünlüyüz ve kapanan bir yerdeyiz. İnşallah bu kararlar önce Karaağaç’ımıza, Kapaklı’mıza ve Büyükşehir’imize hayırlı olur. Yağmurun altında saatlerce bekleyen Karaağaç ve Kapaklılı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Orada tüm kesimden insanların olması beni son derece mutlu etti. Partili partisiz tüm Karaağaçlılar oradaydı. Bu coşkuyla hizmetin açılması da çok güzel oldu” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.