Karaağaç’ta Talebe Yurdu inşaatının temeli atıldı

Karaağaç’ta Karaağaç Eğitim Hizmetleri Derneği tarafından yapılması planlanan 90 kişilik Talebe Yurdu’nun temeli önceki gün düzenlenen törenle atıldı. Törende konuşan Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Karaağaç olarak yeni ilçe statüsü kazanan Kapaklı’ya bağlanmaktan dolayı son derece mutluyuz. Birçok yönümüzle Kapaklı’ya değer katacağımızı düşünüyoruz. Bu temeli atılan Talebe Yurdumuz da bu değerlerden birisi olacaktır” dedi.

Karaağaç’ta Talebe Yurdu inşaatının temeli atıldı
24 Ağustos 2013 Cumartesi 08:27

KATILIM YOĞUN OLDU

Karaağaç Eğitim Hizmetleri Derneği Talebe Yurdu’nun temel atma töreni önceki gün gerçekleştirildi. Saat 10.30’da düzenlenen temel atma törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, Çerkezköy ilçe eski Müftüsü Musa Doğruer, Karaağaç Belediye eski Başkanı İsmet Şimşek, Tekirdağ geneli yurt idarecisi Süleyman Akbulut, Çelebi Öğrenci Yurdu Müdürü Sebahattin Taştan, Kapaklı ve Karaağaç Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.




KAPAKLI’YA KATACAĞIMIZ ÇOK DEĞER VAR

Şuayip Kara tarafından sunulan ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan temel atma töreni sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, “Bu tip yurtlar güzel insanların nesilden nesiller yetiştirildikleri yerlerdir. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çerkezköy’e bağlanmaktansa Kapaklı’ya bağlanmak hepimiz için daha hayırlı oldu. Bizim Kapaklı’ya katacağımız çok değer var. OSB’miz, bir Islah OSB’miz var bunların hepsi Kapaklı için bir değerdir. Bunların yanında temeli atılan yurdumuzun da Kapaklı’ya çok büyük değerler katacağına inanıyorum” dedi.

1000 METREKARE KAPALI ALAN ÜZERİNE YAPILIYOR

Özkan Yücel’in konuşmasını tamamlamasının ardından Çerkezköy İlçe eski Müftüsü Musa Doğruer eşliğinde dua okunarak kurban kesildi. Temel atma töreninin ardından da davetlilere ikramda bulunuldu. 1000 metrekare alana yapılacak olan Öğrenci yurdu, 5 katlı ve 90 yatılı öğrenci kapasiteli olacak. İnşaatın önümüzdeki yıl Ramazan ayına kadar tamamlanması planlanıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.