Karadeniz’den dernek temsilcilerine kahvaltı

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz, Kapaklı’da faaliyet gösteren dernek temsilcileriyle düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Kapaklı’ya hizmet etmek için yola çıktıklarını ifade eden Ömer Karadeniz, dernek yöneticisi ve temsilcilerinden destek istedi.

Karadeniz’den dernek temsilcilerine kahvaltı
08 Ekim 2013 Salı 07:36

KAHVALTI PAZAR GÜNÜ DÜZENLENDİ
AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz, Kapaklı’da faaliyet gösteren derneklerin temsilcilerine kahvaltı verdi. Kapaklı Organize’deki A-Bebo Pastanesi’nde Pazar günü saat 09.00’da düzenlenen kahvaltı programına Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mehmet Aktürk, Kapaklı Erzurumlular Derneği Başkanı İsa Güven, Kapaklı Samsun Kavaklılar Derneği Başkanı Temel Kaymak,  Kapaklı Tokatlılar Derneği Başkanı Bekir Atak, Kapaklı Sinoplular Derneği Başkanı Şakir Demirel, Kapaklı Ordulular Derneği Başkanı Mustafa Açkıcı, Kapaklı Amasya Gümüşhacıköy Derneği Başkanı Tunçer Karaağaç,  Kapaklı Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Reşat Ünlü, Kapaklı Kastamonulular Derneği Başkanı Servet Albayrak ile Doğu Derneği Başkanı Mustafa Diler katıldı.

EN GÜZEL ESERLER ORTAYA KONULAMAMIŞTIR
Misafirlerini kapıda karşılayan Ömer Karadeniz, kahvaltı boyunca tüm misafirleriyle yakından ilgilendi. Kahvaltı programında konuşan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday adayı Ömer Karadeniz, “Yaşam boyunca insanlar değişim çerçevesinde daima daha iyinin peşindedirler. Bugün teknolojideki baş döndürücü gelişim, insanların daha iyiyi yapma isteğinden kaynaklanmaktadır. Ancak henüz en güzel şiir, en güzel resim, en güzel mimari eser ortaya konulamamıştır. İnsanlar güzellikler peşinde mücadele verdiği müddetçe bu böyle devam edecektir” dedi.

İYİ HİZMETLER YAPACAĞIMA İNANIYORUM
Kapaklı’da her şeyin en iyisinin yapılması gerektiğine dikkat çeken Karadeniz, “Uzun yıllardır Kapaklı’da yaşayan bir birey olarak Kapaklılara daha iyisinin, daha güzelinin yapılacağına inanıyoruz. Bizler de bunu gerçekleştirmek için yola çıktık. Amacımızın özünde Kapaklılı hemşerilerimize hizmet etmek yer alıyor. Bizler de bu amaç doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanlık görevi bize nasip olursa sizlerle bir araya gelerek Kapaklı’ya iyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

HERKES BİRİNCİ SINIFTIR
Sivil toplum örgütlerinin öneminde de değinen Ömer Karadeniz, şunları söyledi; “Katılımcı demokraside derneklere çok büyük roller düşüyor. Sizler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri olarak katılımcı demokrasilerde çok önemli konumdasınız. Sizlerin de katkılarıyla Kapaklı çok daha iyi noktalara gelecektir.  2004 mahalli idareler yerel seçimleri bizler için bir tecrübe oldu. Şimdi yeni bir dönemin arifesindeyiz. Toplumun her kesimini kucaklayarak bu işi başarabiliriz. Kapaklı’da Türkiye’nin her tarafından vatandaşlarımız yaşıyor. Bizler de insan ayrımı söz konusu değil, herkes birinci sınıftır ve başımızın üstünde yeri vardır”

BEKLENTİM GERİDE İZ BIRAKMAKTIR
Ömer Karadeniz konuşmasının sonunda ise, “Dernekİnsanlara hizmet etmenin bir yolu da siyasettir. Peygamber Efendimiz ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır’ buyuruyor. Ben de sizlere hizmet etmek istiyorum. Siyasetten de beklentim, geride iz bırakmaktır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.