Karagöz gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarından Özkan Karagöz (40) İstanbul Bezmialem Hastanesi’nde geçirdiği bir operasyonun ardından kaldırıldığı yoğun bakımda yaşamını yitirdi. Erkaynak Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı

Karagöz gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı
14 Kasım 2014 Cuma 08:14

CENAZE NAMAZI ER KAYNAK CAMİİ’NDE KILINDI

2014 seçimleri öncesinde Karaağaç Belediyesi’nde Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak görev yapan, Karaağaç Belediyesi’nin kapanması sonrasında ise Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görev yapan Özkan Karagöz, göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. İstanbul Bezmialem Hastanesi’nde önceki gün geçirdiği bir operasyonun ardından kaldırıldığı yoğun bakımda yaşamını yitiren Özkan Karagöz dün Erkaynak Camii’nde cenaze namazı kılındı.

CENAZE TÖRENİNE KATILIM YOĞUN OLDU

Cenaze namazına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Hasan Demir, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Çerkezköy eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Pınarhisar’a bağlı Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necati Karaoğlu, Karaağaç Belediye eski Başkanı Dr. Özkan Yücel, Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye çalışanları, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, esnaflar, Karagöz ailesinin yakınları ile çok sayıda Çerkezköylü katıldı.

GÖZYAŞLARI ARASINDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Cenazede Özkan Karagöz’ün babası Bekir Karagöz ile Karagöz ailesi taziyeleri kabul ederken, acılı baba ayakta durmakta güçlük çekti. Özkan Karagöz’ün cenaze namazını İlçe Müftüsü Yusuf Tuna kıldırdı. Kılınan cenaze namazının ardından Özkan Karagöz’ün cenazesi Çerkezköy Belediyesi aracına konuldu. Özkan Karagöz, İstasyon Mezarlığı’nda göz yaşları arasında toprağa verildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.