Karnelerini alacaklar

12 Eylül Pazartesi günü başlayan 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Cuma günü sona erecek.

Karnelerini alacaklar
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
15 Haziran 2023 Perşembe 16:01

Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören toplamda 77 bin 400 öğrenci karne heyecanı yaşayacakken 3 bin 580 öğretmen ise yaz tatiline merhaba diyecek.


2022-2023 Eğitim öğretim yılı Cuma günü çalacak zil ile sona eriyor.

Çerkezköy’de eğitim öğretim gören 46 bin 900 öğrenci, karne heyecanı yaşayacak. 2 Bin 230 öğretmen ise yaz tatiline başlamış olacaklar.

Kapaklı’da ise toplamda 30 bin 500 öğrenci tüm Türkiye’de olduğu gibi karne heyecanına ortak olacak. Kapaklı’da da bin 350 öğretmen yaz tatiline başlayıcak.
Karne alacak öğrencilerin karneleri ne olursa olsun üzülmemeleri ve daha çok gayret ile derslerine önem vermelerini isteyen öğretmenler aynı zamanda şimdiden yaz tatilinin verimli geçmesi konusunda öğrencilere telkinde bulundular.

Çeşitli aktivitelerle stresten uzak zaman geçirmenin önemine dikkat çeken öğretmen ve idareciler, 17-18 Haziran da yapılacak olan YKS’ye girecek lise öğrencilerine ise başarı dileklerinde bulundular. Sınavda heyecan yapmadan emin olunan şıktan geri dönülmemesi ve kararlı davranılması noktasında uyarılarda bulunan öğretmenler olası bir başarısızlıkta yılmadan çalışmaya devam edilmesi hususuna dikkat çektiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.