Karnelerini alacaklar

06 Eylül Pazartesi günü başlayan 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Cuma günü sona eriyor.

Karnelerini alacaklar
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Haziran 2022 Perşembe 10:54

Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören toplamda 71 bin 600 öğrenci karne heyecanı yaşayacakken 3bin 357 öğretmende bir sonraki döneme kadar öğrencilerine veda edecekler.

Çerkezköy’de eğitim öğretim gören 43 bin 600 öğrenci ve 1310 öğretmen öğrencileri ile birlikte karne heyecanı yaşayacak.

Kapaklı’da ise 1310 öğretmen,  28 bin öğrencinin karne heyecanına ortak olacak.

Yaz tatiline girecek olan öğrencilerin yanı sıra, hafta sonu ise YKS sınavına girecek öğrencilerde ise heyecan son haddine ulaşmış durumda.

Karne alacak öğrencilerin sonuç ne olursa olsun, daha çok gayret ile derslerine önem vermelerini isteyen öğretmenler aynı zamanda şimdiden yaz tatilinin verimli geçmesi konusunda öğrencilerine tavsiyede bulunuyorlar. Öğrencilere, çeşitli aktivitelerle stresten uzak zaman geçirmenin önemine dikkat çeken öğretmen ve idareciler, YKS’ye girecek lise öğrencilerine ise başarı dileklerinde bulundular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.