Kaymakam başarılı sporcuları ödüllendirdi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Bulgaristan'da düzenlenen İşitme Engelliler Karate Şampiyonası'nda ikinci olan Türk Takımı'nda yer alan Oğuzhan Genç ile Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda üçüncü olan Meryem Akgün'ü birer Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Kaymakam Kubilay, Çerkezköylü sporculardan yeni başarılar beklediğini söyledi

Kaymakam başarılı sporcuları ödüllendirdi
09 Ekim 2013 Çarşamba 07:54

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ilçemizdeki başarılı sporcuları ödüllendirdi. Bulgaristan'da düzenlenen İşitme Engelliler Karate Şampiyonası'nda ikinci olan Türk Takımı'nde yer alan Oğuzhan Genç ile Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda üçüncü olan Meryem Akgün'ü birer Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Kaymakam Kubilay, Çerkezköylü sporculardan yeni başarılar beklediğini söyledi.

KAYMAKAM KUBİLAY MAKAMINDA AĞIRLADI
İşitme Engelliler Karate Şampiyonası'nda derece alan Türk takımında yer alan Oğuzhan Genç ile Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda üçüncü olan Meryem Akgün Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ve Meryem Akgün'ün okuduğu Nurullah Narin Ortaokul Müdürü Yılmaz Kırmızıgül ile Güzel Spor Külübü Antrenörü Bilal Güzel'in de sporculara eşlik etti.

CUMHURİYET ALTINI İLE ÖDÜLLENDİRDİ
Başarılı sporculara birer Cumhuriyet altını hediye eden Kaymakam Metin Kubilay, "Hem Meryem kardeşimi hem Oğuzhan kardeşimi tebrik ediyorum. Kutluyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. Çerkezköy sizlerle gurur duyuyor. Başarılarınızın devamını bekliyorum. Bundan sonrada yanında olacağımızı bilmenizi istiyorum. Başarılı sporcularımıza özen gösteriyoruz. Bu başarının devamını bekliyorum. Bundan sonra Çerkezköy olarak daha fazla şampiyon çıkaracağız" dedi. Kaymakam Kubilay, sözlerini sporcuların aileleri, öğretmenleri, okul müdürü ve antrenörlerini de tebrik ederek tamamladı.
Tören Kaymakam Metin Kubilay'ın Amatör Sporlar Federasyonu Tekirdağ Temsilciliği'nden şampiyon sporcu Oğuzhan Genç için gönderilen plaketi kendisine takdim etmesi ile son buldu.

KARATE VE TAEKWONDO ŞAMPİYONLARI
Bulgaristan'ın Sofya kentinde 23 Temmuz 4 Ağustos 2013 tarihleri arasında düzenlenen Deafylmpic Oyunları'nda (İşitme Engelliler) Türk takımı takım halinde ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Oyunlara 20 branşta 90 ülkeden 4 bin 500 sporcu katılırken Türkiye oyunlara 17 branşta 168 sporcu ile katıldı. Oğuzhan Genç Türk takımı ile birlikte yarışmada ikincilik elde ederek gümüş madalya aldı. Diğer taraftan Meryem Akgün ise 2-5 Eylül 2013 tarihleri arasında Karaman'da düzenlenen Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda kendi kilosunda 63 sporcu arasında Türkiye üçüncüsü oldu.

AMATÖR SPOR HAFTASI
Kaymakam Metin Kubilay'ın makamında düzenlediği ödül töreni dışında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nce Amatör Spor Haftası nedeniyle de bazı sporcular ödüllendirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfedarasyonu'nca ortaklaşa alınan karar gereği bu yıl tüm yurtta 30 Eylül-6 Ekim 2013 tarihleri arasında ilki başlatılan 'Amatör Spor Haftası' kapsamında ilçemizde Yıldız Kızlar Voleybol ve Küçük Erkekler Basketbol müsabakalarında dereceye giren takımlara Spor İlçe Müdürlüğü'nce kupa ve madalya verildi.

Müsabakalarda dereceye giren takımlar şunlar:
Yıldız Kızlar Voleybol: 1- Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü 2- Saray Belediye Spor Kulübü 3- Yıldızkent Ortaokulu.
Küçük Erkekler Basketbol: 1- N. Narin İlköğretim Okulu Spor Kulübü 2- Dinamik Spor Kulübü 3- Atatürk İlöğretim Spor Kulubü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.