Kaymakam Duru Koltuğunu Lara Ecrin Özdemir’e Devretti

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru Koltuğunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında koltuğunu, Lara Ecrin Özdemir’e Devretti

Kaymakam Duru Koltuğunu Lara Ecrin Özdemir’e Devretti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Nisan 2022 Cumartesi 11:06

Kaymakam Duru, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ etkinlikleri kapsamında koltuğunu Metin Seçkin Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Lara Ecrin Özdemir’e devretti. Kaymakamlık koltuğuna oturan Ecrin ile sohbet eden Duru “Kaymakam olsan ne yapmak isterdin” sorusuna Ecrin, “Fabrikaların baca filtresi takmasını, temiz bir çevre oluşturulmasını, çocuklar için bolca park yapılmasını ve daha çok yeşil alan olmasını isterdim” diye cevap verdi.

Ziyaret sonunda koltuğunu tekrar devralan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Ecrin nezdinde tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.